Mert ma már egy kérdőjellel minden felelősség lehullik az újságírók válláról?!?!
Hát tessék:
Rohadt, szemét, mocskos, tróger hírportál-e a Pf, aki szándékosan gerjeszt negatív hangulatot a tkom körül?
Én csak egy kérdést tettem fel, semmilyen megállapítás vagy rágalom nem állt szándékomban!!!
Amennyiben ezen posztom miatt figyelmeztetést vagy tiltást kapok, úgy saját MAGUKAT minősítik, kedves moderátor úr, hölgy, úrhölgy!
(a megfelelő rész aláhúzandó)
"Elmondhatjuk tehát, hogy egy, a Magyar Telekomnál kisebb vállalat befektetési univerzumba való bekerülése a fenti számításokat nem fogja befolyásolni, az, hogy a hazai távközlési társaság átkerül-e a mid cap-ből a small cap indexbe, nem a Wizz Air-től fog függeni.
A hátrányosan érintett papír az Egis lehet, a Wizz Air ugyanis mérete alapján (jelenleg) a small cap indexbe kerülne be, melynek jelenleg egyetlen tagja a kisebbik hazai gyógyszergyártó. Ennek következtében pedig értelemszerűen csökkenne a súlya a jelenlegi 100 százalékról, a negatív hatás azonban mérsékelt lehet, fentebb ugyanis említettük, hogy az intézmények elsősorban a standard indexeket követik az MSCI-nál, melynek nem része a small cap index. "
Az egis-re sokkal rosszabban hatna, persze a címben nem ez szerepel!!!!!!!!!!
Sokat kèpzelsz màr megint magadròl.46 mùltam, benne vagyok a korban. Megvàlogatom kivel ülök le egy asztalhoz inni ès beszèlgetni, mert tehetem. Te buta vagy ràadàsul rosszindulatù. Nem lenne közös tèmànk. Mèg többet fuss ès olvass, bàr sok hasznàt nem veszed.
Mesèlj màn nekem arròl az aszuròl, az àràn kìvűl mièrt szereted? Hàny puttonyos? Mi az hogy puttonyos? Milyen szőlőből kèszìtik? Hogy kèszül az aszubor? Milyen az ìze? Mihez isszàk? Kàpràztas el Gyuri!
maruskám, hány limonádét sikerült ma meginnod?
kicsit benyomtál tőle, sok volt benne a citrom? :-)
aszút ittál már valaha? vagy csak a kocsist ismered? :-)
Gyuri, ha borròl van szó csak egy fèleszű sznob kezd az àràròl hantàzni. Gugliz ki valamit az aromàjàról, az illatàról. Legyen màr stílusod ha eszed nincs! Egy stílusos fèlkegyelmű azèrt az mindjárt màst. :DD
Mtelekom