a Richter alapvetően egy jó cég és kellően jó a viszonya -ma ennek talán nagyobb jelentősége van mint bármi másnak- a kormányzathoz. Most meg láthatóan nyomják is. (talán éppen ezért tartok tőle)
elég az én elemzésemet végigélni/ lekereskedni, nemhogy a baf@sz equilosokat figyeljen.
Volt ma minden az otiban bukta, hamar kivágott a sl, a támaszom alatt, s utána olvastam, h Csányi szabadjára engedte a majmait. No akkor kicsit átgondoltam a történetet, hogy mégsem kell nekem otp majom:) Akkor már nem volt lelkierőm shortot sem nyomni, de longot sem a 4180-as támaszon. 4k-ról egy kis longgal visszahoztam a korábbi bukót, s egy kis profitom is lett rajta.
OTP nálam kivárás:)
Igen, szerintem is. A MOL is "bombán" csücsül. Ha hasonló karakterű vezetője lenne Horvátországnak, mint OV, akkor az INA akár ugorhat is. Már pedzették is, hogy semmis az a szerződés, ami bűncselekmény közreműködésével jött létre. És tudjuk, hogy első fokon Sanader 10 évet kapott. Orbán hasonló szituban biztosan rekvirálná a nemzeti olajtársaságot.
igen, ez reális, de egyben kockázatos is. Egyfelől kecsegtető egy most "nagyon olcsó" OTP-be átszállni és ott visszahozni az esetleges bukót. Viszont roppant kockázatos egy olyan papírba belépni is, amelyik 3 nap alatt 20-25%-ot is tudott esni. Hulló kés? Az OTP-vel kapcsolatban korábban is említettem, hogy számomra érthetetlen volt, hogy az elemzők egyáltalán nem számoltak azzal, hogy hajszálon múlott, akár az összes szerződését semmisnek mondja ki a Kúria. (mondjuk azt kimondta, hogy semmis, de néhány ponton változtatva érvényben hagyta viszonylag kis veszteséget okozva)
A legnagyobb problémát ott abban látom, ha most nem lesz egyértelmű, hogy mit fognak csinálni, hanem őszig bizonytalanságban tartják. Ha így lesz akkor simán fog megint 2-essel is kezdődni szerintem. A technikai szintek, mintha nem is lettek volna. A nagyon "erős" szintnek tartott sáv talán 5 perc alatt esett el. Szóval kiszámíthatatlan kockázat van bőven ma minden magyar. Én azt várom még, hogy a Richter majmokat mikor eresztik szabadjára.
Itt egy gond lesz, mégpedig, hogy az OTP jobb sztori lesz szerdától. Akkor ennek nyekk, mert az ebben lévő pénzt abban hamarabb visszahozza....vagy nem.
egyébként változás a korábbiakhoz képest semmi. Új vevő láthatóan nincs, szerencsére eladó se. A korábban szinte fixen második legnagyobb forgalmú papír mostanában fixen negyedik, nagyon leszakadva a többiektől.
Amennyiben tudjuk csányi kitárazását akkor 99 % az esés:):) nem a támasz.
Most nem tudok kereskedni, de ahogy elnézem egy 315-re régebben betett kis vételi ajánlatnak igen csak teljesülni kellett.
sajnos a telkot már 5Ft-tal is el lehet verni, mert teljesen érdektelen lett. Egész nap szinte egyetlen vevő vette és valószínűleg adta is. Még az is lehet, hogy a kettő egy és ugyanaz, mert az ebédszünetet is egyszerre vették ki.
Mtelekom