Rv szelvény tépkedésnél izgalmas lett volna a short. Végül is semmi bajom a shortolással (perces skalp technikánál "azt se tudom" merre megy, illetve nem az érdekel, hogy shortba, vagy longba kell lépni).
Az zavar, amikor a shortos várja a negatív híreket és örül neki, ha meg is "érkezik" és reméli, hogy holnap még rosszabb lesz.
Az optimista emberek, vagy a pesszimisták vitték eddig előre a világot? Ezen lehet elmélkedni. Én azt gondolom, hogy az a jó felfogás, ha az életben mindig a pozitív dolgokat ragadjuk ki és a negatívokat gyorsan elfelejtjük. Goro is milyen boldog, hogy két napot limittel ment fel a estar (star :))) , talán inkább fallen star) miközben 11 ezerről 1380-ig esett egy év alatt. Ez olyan, mint ha a telekom most kb 70-ig esett volna és most azon örömködnénk, hogy két nap alatt 90-re tornázta vissza magát. Mégis azt gondolom, hogy ő gondolkodik jól. Bár nincsen E star papírom, drukkolok, hogy feljebb menjen. Mekkora szívás, ha egy bróker lelkiismeretes és kiugrik az ablakon, majd egyetlen hírre bejön, amit gondolt.
Aki eltemeti az elektronikus kommunikációt szolgáltató cégeket a mai világban, az idióta szerintem. Nem véletlen, hogy a világ leggazdagabb embere ebből gazdagodott meg.
az az igazi fasza gyerek, fordítva ül a lovon... régen lenyilazták volna az ilyen idióta parasztot.
ezt is a ...-k találták ki, hogy más nyomorán is keressenek, ki az az épeszű barom állat, aki arra játszik, hogy egy fundamenumokkal rendelkező instrumentum essen... ez is ilyen virtuális hókusz pókusz, függetlenül attól, hogy néha 1-1 srv. short nekem is beesik.
Teljesen ép logikával felfoghatatlan... ilyen kicsavarodott XXI.-ik század kellett ehhez is.
Legalább longnak örül. Az az igazi, aki a short nyerőjével henceg (meg azt is milyen tételben csinálta) és menetközben örömködik minden negatív hírnek.
ja, látod ilyen mocsok vagyok, hogy longon örömködöm, hát hova jutott már a világ... Ð
mind1, küldöm minden longos sorstársamnak szeretettel, meg delonnak Ð link
hihi, nem ... szúrom tökön magam... telenyomok minden fórumot, hogy eddig 2*15% e-szar nyerő Ð
Éppen még 2*15%-ra gyúrok egy kis vörössel... Ð
ebből az mtel-ből már nem szállok ki, inkább az osztalék terhére zárok le bef. hitelt, ezt meg stoppal követem... ennek most már el kell mennie... glukk, glukk, glukk... 442-ig min., de ott egy csúny MVAC állja útját H1-en.
Viszont M15-ön "kiszaladt" a BB-ből, ez rossz hír.
D1-en viszont 465 elérhető...
Mtelekom