Sziasztok!
Legyenszíves valaki mondja már meg, hogy Nomura 625 vagy Erste 600 célára vágás utáni célár?
Az osztalék rallyn jobb esetben akár 675 vagy 650-re is felszaladhat az ár?
"Ki kell fizetnie az osztalék összegét a kölcsönadónak?"
Igen, ki kell. Majd figyeld meg, hogy ahogy közeledik az osztalék, úgy fognak feltűnni az idioták, akik az év üzletét látják majd az osztalékvágás előtt a shortban, merthogy az osztalék mértékével tuti esni fog a papír. :DDD
Azt értem én, hogy miért kellene emelkednie, ezzel nincs is baj, a mértéke persze kérdéses.
No de ami a shortot illeti....
Ha valaki shortolja a telkót, akkor kölcsönzi a papírt, majd gyorsan eladja, bízván benne, hogy alacsonyabb áron visszaveszi. Jön a vágás, és természetesen az osztalék mértékével alacsonyabb áron vissza tudja venni. Ez ugye túl szép, hogy igaz legyen. Ki kell fizetnie az osztalék összegét a kölcsönadónak?
Szia Miki!Nem sok mindent tudok neked mondani.Dolgozok és csak de.-lőtt vagyok gépnél.Ma vettem ebből a retek papírból,de zárásnál szóltam az asszonyomnak,hogy dobja,mert nem szeretem másnapra hagyni.Azt hittem,hogy legalább az 550-et el éri ma.Most már amíg látok ilyen átkötéseket,addig nem is fogok vásárolni.majd csak ha be állt minden.Neked meg van még a pakkod?
Mtelekom