Nem tudom, én remélek, de ha holnap sem szűnik a dobálás, akkor remélem lesz valami lázadás, mert az már tűrhetetlen lesz....mivel a papír alulárazott a jelenlegi hozamkörnyezetben, és a piactól is le van maradva, így ha holnap beöntik, még jobban lemaradó és alulárazott lesz, miszerint nem lehet sokáig lent, mert ki kéne egyenlítődni a piaccal, ha a piac nem esik 15-20%ot akkor egy papír miért esne??!!Semmi oka rá!!Remélem már holnap 800 felett zárunk!!
Nem tettem eddig ilyet, mégpedig azért, mert véleményem szerint annál itt már sokkal nagyobb mennyiség került eladásra, így sajnos be kell látnunk, hogy valakinek azért van végtelen készlete, mert valahogy egyik kézből a másikba játssza , és onnan vissza!!!
Nem tudom hogy az a) vagy b) eset a jobb, de egyiknél sincs semmi garancia arra, hogy az árfolyam visszaemelkedik, persze az öntőtartógép jelenlétét feltételezve, így annak aki ma vette kegyetlenül tudnia kell hogy mi lesz, és reméljük jól tudja...a zárás utáni 440K-t ha megkapták volna, nyilván nem holnap akarják eladni bukóban...meglátjuk!!!
Mtelekom