Ebben a mondatban hol van az értelem? Ez így ellentmondás:
"Ez a cél. Vágás elött minél jobban lenyomni az árat. A lehetö legolcsóbban bevásárolni."
Érdekes lenne tudni azt, hogy milyen megfontolásból vesz valaki itt ezen az áron?
a) Talán azért, hogy keres az osztalékon + 1-2 hónap múlva ugyanitt lesz az ár és eladja, így tisztán meg van az osztalék pénz?
b) Ha az előbbi gondolkodást folytatja, akkor már értelmesebb dolog szvsz vágás után, jóárasítva megvenni a papírt, ha már egyszer úgyis gyorsan visszamászik az ár.
Érdekes hogy ilyen eladói nyomásnál (tudva hogy holnap biztos esni fog, és nem tudni mennyit) tovább veszik nagy erőkkel...kíváncsi vagyok mi lesz holnap, szvsz. 100% a folytatódó lenyomás és pakolástöltés, de lehet hogy védeni fogják?Aki most ennyire veszi, csak megpróbálja védeni a pozícióját, nem?
Állítólag ,ha hajnal 03 órakor a harmatos mezőn szed mezei cserszömörcét és aztat denevér hájjal összekevered jó az emberfia úján lévő vér alá futkosás ellen . :-)
Nyilván direkt csinálják így, ha egyben rakná be az egészet, már bizonyítható is lenne a huncutság...legalább is sokkal könnyebben mint így...de érdekes hogy egyből érkeznek az újabb eladások, egy időben több ajánlat...
na igen, én 855-ben ülök, max osztalékkal járok jól, ha valóban 800 körül lesz utána az ár. illetve akkor leszek nullszaldón. azért abban van valami, hogy itt gyakorlatilag nem volt az utolsó 1-2 hétben semmiféle osztalékrally. lehet hogy jóval előtte szokott lenni??? lényeg, hogy nem láttam nagyon sok embert aki vette volna, aki meg ki akart belőle szállni, az már megtehette. de ez is csak egy logika, holnap kiderül.
Törölt felhasználó2010. 04. 27. 16:22
Sziasztok!Mi van itt ? Amikor kórházba mentem 10 napja akkor is itt tartottunk! Ki tartja lenyomva az árakat?
Mtelekom