Az kamu, ne hidd el!!CSak azt figyeld, hogy mekkora mennyiségekeben jelennek meg, a legnagyobb része 1-2 ajánlat nagy pakkok, közte vannak persze kicsik!!!
Én arra tippelek, hogy a jelenleg is nyomott ár miatt, és kevés valóban eldobni akaró miatt, akár egy meglepő nyitó is lehet, persze onnan valószínű öntőpajtás nagyot néz, megsértődik, és elkezdi lefele nyomni nagy erőkkel!!!
Azt gondolom aki el akart adni, az eladott, nem hiszem, hogy holnap az öntőpajtáson kívül túl sokan akarnák bukóban eldobni a részvényt!!!
CSak akkora erőt kell már ebbe a lenyomás-tartásba fektetnie, hogy nem nyerhet rajta, legalább is szerintem, egyféleképpen, ha azért tartja, hogy gyűjtsön, de akkor meg már egyszer végre el kéne indulni!!!
Ez a cél. Vágás elött minél jobban lenyomni az árat. A lehetö legolcsóbban bevásárolni. Nem mindegy hogy a vágás 900-nál vagy 800nál történik. Ez több millió részvénynél több millió forint!
Én például abból gondolom, hogy ugyanabban a stílusban, ugyanolyan ütemben (abban a pillanatban ahogy vesznek) megjelenik az újabb pakk!!!És szerintem tökre látszik hogy az emelkedést próbálják gátolni...
Az vicces lenne, tekintve hogy a 802is 23szor pakolja vissza valaki!!képzeld mit fog levágni 805nél, ha esetleg eljutunk addig!!!Szvsz. ha megáll az otp lendülete a matávot úgy leönti mint a szél 800 alá!!!
Mtelekom