Meglátjuk!!Én azt mondom nem fog abbamaradni valamiért, de jobban szeretném ha neked lenne igazad...nézzük hány másodperc kell a 800 visszatöltéséhez!!!
Szépen szedik el a jóbaráttól...de még mindig nem fogy neki:):)...ezt a részvényt továbbra is csak az öntőpajtás adja nagy mennyiséggel...senki más!!!!
Márhogy most a srv miatt tartják?Lehet akkor viszont látványosan véget kell érnie a betartásnak...legyen úgy, én egyre kevésbé hiszek benne
Az azért mégis meggondolandó, hogy a vágás után éves viszonylatban újra 70 ft feletti osztalékkal forog a papír, ami 10% feletti hozam 12 hónapos távlatban!!A 12 hónapos ÁKK hozam jelenleg 4,85%!!
Hát nem tudom, én örülnék neki az biztos, de ezek után ,amit ez az öntőpajtás itt levág...honnan szedi ezt a mennyiséget, ez ellen egyszerűen hiába vesznek 100 millió részvényt, azt is játszásiból betartja!!!!
Nem fogják tudni, szerintem beleküld a m*rh*ja 15 millió darabot is, csak essen...nem normális...kicsit zakkan az otp azonnal öntik ezt is, ha az otp megy 300ftot, mi jobb esetben állunk, vagy rosszabban esünk pár ftot!!!Nem segít ezen semmi...csak a 25 év szigorított!!
Mtelekom