Nem tudom mi lesz ebből, de az elmúlt napok alapján a tippem az, hogy ez a b*nkó öntögető holnap 150ft tol rajta, mert egyszerűen nem képes leállni!!!B+ 800 alatt 74 ft osztalék előttt...a világ röheje!!!
Tavaly is nagy sz*m*tség ment már, de ez a mostani, ez leírhatatlanul undorító!!HA belelátnánk, hogy mennyi a valódi kisebb eladó a nagy pakkok között, szvsz. nem börtön, hanem azonnali kivégző osztag!!!!
"amikor is gyerekkori társának, és későbbi feleségének, Jadzia Daxnak elmeséli, az eset bekövetkeztéig magát tartotta a legerősebb és legbátrabb lénynek a galaxisban, de rá kellett döbbennie, hogy toleránsnak és visszafogottnak kell lennie az emberekkel szemben."
Nem short, azt vissza kéne venni, de ez soha egy darabot nem vesz vissza, ami megint csak hihetetlen!!!Melyik másik papír van így bepakolva egyszer is??!!NEm normális ez az öntőpajtás...
Én már beálltam vételre ezen a szinten...sőt ..nem tartom kizártnak a 700 alatti árakat is...Arra is tartalékolok egy kisebb összeget.
Worf..jól látod..(több hetes idegeskedés után)..ezek nem valódi eladások..már soxor megjegyezted..ennyi részvénye nem lehet...
Az,hogy mi a célja,mi csak később tudjuk meg...de az látszik,hogy innen nem akarja feljebb engedi..
Mtelekom