Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez a FED bedönti a piacokat, hogyan értendő? Amúgy sosem értettem az usa relációt, az én logikámmal pont szembe megy. Ha usa szar, akkor az arra kellene ösztönözze a befektetőket, hogy máshová tegyék a téteket, tehát pl. közép-kelet Európába. Ha meg usa élénkül, javulnak a nekik hazai tőzsdei feltételek, akkor meg hazai piacon fektetnek be, nem itt. De rohadtul nem ez történik. Ha most FED vág 25 pontot, mindenki happy tőzsde fel (dollár gyengül), az ricsikének eredő hatást tekintve milyen lesz? Ja vagy hogy más is ezt szeretné tudni... Amúgy ennek minden szar, szóval nem jól jön ki belőle, de hogy bedöntse a FED a piacokat, azt a részt nem értem...
Én is kiszáltam alacsonyan vettem még alacsonyabban ki száltam kockázat csökkentés miatt lehet hogy tévedek de ha a Fed bedönti a piacokat akkor nagyobb lehet a bukó mint a lehetséges nyereség. Nem tudom hogy mennyi a piac bedöntésére az esély. Lehet hogy kevés. De ez van a tőzsdén néha azzal nyersz hogy életben maratsz. Mégegyszer lehet hogy csak képzelődőm és felfelé fog menni az esés után. Csak kockázatot csökkentek.
Megszabadultam tölle már többször Steyerkeve aztán hiányzott a kicsi visszavettem olcsobban de minek azt nem tudom mert továbbzuhant már többmint egy honaoja egyfolytába eseik de eladnám akkor biztos 11 000lenne biztos
Sokan írták a napokban 10150-től, hogy veszik. Ha nem longra vették és elkezdik eldobálni abból ma lehet baj, főleg ha senki nem áll alá nagyobb vétellel. Szárazon tartom a puskaport, de egy ezer pontos esést azért én sem szeretnék végigvenni. Vakarózom én is, hogy vegyek e, ha ma lejjebb csorog. hmm
Felvetodik a kerdes ha a vezetes nem kepes erteket teremteni , mert nem kepes akkor miert tartjak a penzt a cegben ? Kutatas tokeigenyes … de nem latom eredmenyet. De amigy is cssh flownak erre fedezetet kene nyujtania. Tovabba a felvasarlasok mit okoztak? Semmi haszon nem volt belole …. Kb a vezetes krealt egy fejnehez ceget es nem tud innovalni se rossz beruhazasi dontesekkel.
Hát én eladtam,utólag úgy néz ki szerencsére,oszti után pár héttel,de az eredeti terv az volt hogy 1000ft/részvény[500oszti+500árfolyam nyereség]Azt a végén lett az 1000-böl 325ft!Még az osztiból is visszaadtam!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.