Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
MOL esetében nem látok semmi bíztatót. https://invst.ly/1cbjjw 2760-ig biztosan lemehet, ha ez a szint nem tudja tartani. Egy jó osztalék majd tavasszal meg tudja mozgatni, így április-májusra várnám csak újra tetőzni.
OTP nekem fekete ló lett. Kiszálltam 30K-nál és most figyelem. https://invst.ly/1cbjgd Nagyon túlment a 10 éves csatornáján is, általában az ilyen kilengéseket vissza szokta kompenzálni. 27.000 alatt mernék én is biztosabban visszatérni.
Nem tartom lehetetlennek, de kellene valami jó hír. Ahogy a charton is látod én úgy vélem, hogy két részból áll a csatorna. Van egy alsó rész, amiben több időt szokott tölteni az árfolyam és egy felső, kitörési rész. Én konzervatív módon nem húztam túl a nyilat a felső részbe.
Ismerősöm meg 1950-nél az emelkedésbe- egy hónapja vett telekomot-mondtam inkább már ne,mert nagyon meghúzták. 4-IG nél bejött, OTP magasan áll, ott 27K-nál mernék beszállni- Mol-bizonytalan nagyon.
A 9300 ft-az nagyon rossz hírek vagy környezet miatt meglehet-de csúnya lenne. A te grafikonod 2026-áprilisára csak 11500-at mutat-én meg inkább 13K felé várnám addigra. Lehetetlen lenne a 13K?
Igen én is ezt gondolom, hogy egyszer majd a semmiből lesz itt 2-3 hét alatt 2500-3000 pont emelkedés. Lehet novemberben, lehet márciusban, lehet májusban. Én megvárom ;)
Jó napot!-Igen a richter idegesítőbb papír-ide oda dobálják! M-Tel egy magas osztalékpapír lesz,ha most veszel -18%-felértékelődés lehet benne májusig-2200 ft.- Az ár ott beépített már egy 178 ft-os részvényesi juttatást.- -Akkor minek a richter-hát a richter viszont 30%-diszkontot tol maga előtt-egyszer csak amikor már senki nem várja ki-eladja-akkor megindul és ezt a rallyt 13K-ig megteheti pár hét alatt majd.- pl 2026-márciusban...
Amúgy durva ami a nemzetközi piacon megy, ATH minden, emelkednek mintha nem lenne holnap. USA piac ráadásként annyira durván volatilis, mintha minden eleve certi lenne. Hogy ez hogy ér véget... (meg mikor???)
Ennyire veszi longra 10k-ért mindenki? Én most nem vettem. IMF jelentést néztétek? Reméljük nem azok írják, akik az országminősítést. Röviden a "jó" az nem ilyen. Elvette a kedvem kicsit a BÉT longtól...
A stoplimitet átugorhatja a kereskedési ár. Ilyen esetekre, főleg certinél a stop piaci működik. De ott is bele kell kalkulálni (csak, hogy ne utólag érjen meglepetés), hogy ha beállítasz pl. egy 5%-os piaci stoppot, ahol azt eladja a rendszer már 7%-is lehet a veszteség. Ezt neked, kell eldöntened, mekkora kockázat tűrésed és milyen mértékű veszteséget tudsz elviselni, ha úgy alakul. Az app nem befolyásolja ezt. Mindegy milyen rendszer küldi be a megbízást. (sztem)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.