Topikgazda: tokos. 2007. 02. 12. 13:14

Gyurcsány: a legnehezebb hónapokat éljük a rendszerváltás óta (3.)  

Ugrás a cikkhez
A rendszerváltás óta valószínűleg a legnehezebb hónapokat éljük át mostanában - kezdte évértékelő országgyűlési felszólalását Gyurcsány Ferenc. A miniszterelnök a T. Ház tavaszi ülésszakát megnyitó beszédében kijelentette: "ma nem az okokkal, hanem a tennivalókkal kívánok foglalkozni". Megjegyezte: "sokakat a háborús logika irányít", ugyanakkor "nyugodt reformpolitikára van szükség" ,..."a háborúskodás elől kitérek". Az elmúlt időszakban "magam is szenvedtem sérülést" - mondta Gyurcsány, majd hozzátette: "nincs bennem sem indulat, sem harag, ... csak szenvedély".

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=40&i=79443
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 02. 17. 13:24
Előzmény: #59  pampa
#60
utoljára Horthy Miklósnak volt olyan...de ő meg is nyerte az OTTRANTOI csatát, áttörte a blokádot............
de az régen volt, és a "SZEGEDI GONDOLAT" IS...............
akinek nincs a fejében gondolat, az ne papoljon zászlóshajóról, sőt jó, ha a zászlótól, pl országzászló, távoltartja magát...
márc. 15-én biztosan külföldön lesz.......pl. Szocsit ajánlanám:::::::::::::
pampa 2007. 02. 17. 12:48
Előzmény: #58  pampa
#59
Már megint hazudott!

Én NEM FOGADTAM EL és NEM VETTEM TUDOMÁSUL!!!
Ezt vegye Ő tudomásul!!

link
pampa 2007. 02. 17. 12:29
Előzmény: #57  pampa
#58
18 bátor MSZP-s politikus kellene csak!
Sajnos az SZDSZ-ről ezt már fel sem merem tételezni!
Talán,ha Fodorból lessz pártelnök.
pampa 2007. 02. 17. 10:36
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
#57
Ez nem nekik,hanem nekünk lessz nagyon nehéz ( ? hónap ) időszak!

link
Törölt felhasználó 2007. 02. 17. 09:55
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
#56
Legalabb is mi igen o nem GYF sokkal jobban el mint rendszervaltas elott.
Veszprem megyebol Budapest Miniszterelnoki rezidencia.
Gazdasagi oldalrol nem elemeznem.A kissebbseg a tobbseggel jatszik. Ez a politika.
Törölt felhasználó 2007. 02. 17. 01:30
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
#55
egggggyütt dolgozni OV és GYF?
az előbb már válaszoltam...

de ha lehetne állitsd be a magyar helyesírást.....mert kezded felejteni...bocs, ha régen 40-50 éve kint élsz, akkor jó a teljesítményed...de a történelmet is újra kell tanulnod ---az ősembertől napjainkig !
itt most lábszárcsonttal verik egymást a politikusok (egyelőre inkább szavakkal) és a járókelőket viperával - be van bizonyítva - a mit tudom milyen nyelven beszélő rendőrök...
Törölt felhasználó 2007. 02. 17. 01:25
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
#54
Brunhold ! bocsi te valami amerikai műholdról nézed ezt a magyar földet...
DE AZÉRT FEJLŐDSZ !

már nem dorongolsz le senkit, csak valami "újvilági" logokával próbálsz érvelni, ami szvsz, itt nem érvényes, ott meg nem eredményes (olyan neveletlen kölykök azóta vannak itt pl. a középosztálynál, AMIÓTA AZ ATYAI SZIGORT KÁRHOZTATJÁK a "jogvédők"...nem kell persze hülyére verni, habár te is reflexként a pofont említett...ami az előző generációk felnőttei szerint a saját életükben hasznos volt...

De OV nem veri a gyerekeit sem szvsz, de GYF és tsa cég tagjait sem...fizikailag...
az volt a baj, hogy tényleg "úriember" volt a gyurcsány-vitában és az senkiházi erre épített....
Törölt felhasználó 2007. 02. 15. 18:35
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
#53
kedves tokos,

ha belegondolsz: mit teszel otthon, ha latod hogy mindket gyermeked verekszik es a masikat hibaztassa? (feltetelezem van gyermeked)

megoldasok: -jol elverem mindkettot es bezavarom a szobajukba. -mindkettonek elmagyarazom mit tett es a felhaborodasomat tudtukra adom. -vagy mindkettot arra osztonzom hogy NE csinaljanak ilyet, mert rossz dolog, es ezert a kovoben mindkettojuknek ugyan azt a munkat adom, hogy egymas mellett dolgozva tanuljanak emberseget es megoldast.

Ha szeretnel egy jo filmet nezni, akkor nezd meg a Remember the Titans c. filmet. Van mit mondania.

Törölt felhasználó 2007. 02. 15. 17:47
Előzmény: #51  pampa
#52
Nekem minden alkalommal nagyon fáj amikor a cikkek között megjelenik egy előrejelzés, vagy helyzetelemzés a környező országokról, és a címében mindig az szerepel, hogy "Kilőtt a régió, Magyarország lemarad...". De tényleg. Romániában már 10 éve Euro lesz, mikor mi még kaparni fogunk érte, csak azért mert az időnket, pénzünket és energiáinkat derék politikusaink egymás szivatására és saját céljaira használja fel. Tényleg rosszul esik ilyen eredményeket és elemzéseket látni. És nem attól "magyarabb" az egyik mert van neki árpádsávos meg magyar zászlója amiről azt hiszi hogy ha meglengeti, az feljogosítja őt az MTV székház megtámadására, vagy a kordonbontásra.
Hanem attól ha elszomorítják ezek az események.

Ez most nem kapcsolódik a topikhoz, csak le akartam írni... :)
pampa 2007. 02. 15. 16:50
Előzmény: #50  tokos.
#51
Azért úriember ez a MN.E-ök.
Ő nem mer most beszédet mondani,tehát kéri a többi politikust,hogy ők se mondjanak.

link
tokos. 2007. 02. 14. 09:26
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
#50
"OV miert nem mukodik egyutt? miert akar mindenaron keresztbetenni? En ugy tudom ha ket okrot egymas melle tesznek es befogjak mindkettot akkor annyi ertelem van bennuk, hogy nem ellenkezo iranyba mennek, hanem egyfel, hogy elerjek a celjukat. "

Ez egy nagyon okos kérdés lett. Miért is? Mindjárt leírom, csak előtte egy megjegyzés.
Sajna szerintem egyik kutya, másik eb, már csak azért is, mert a Fidesz sem tudott letenni egy korrekt programot az elmúlt pár évben.

De a kérdésre a válasz az, hogy egyszerűen azért, mert az ember nem hülye, hogy feleslegesen dolgozzon. Érdemes végiggondolni, hogy hány kompromisszumos döntés született az elmúlt 10 évben, akár a szocik, akár a Fidesz alatt.
És mit jelent az, hogy keresztbe tesz? Ha ellenvéleménye van, vagy nem ért egyet valamivel, akkor keresztbe tesz? Lehet, hogy az együttműködés nálad azt jelenti, hogy gondolkodás nélkül szavazza meg a Fidesz is a szocik marhaságait? Mint az agymosott szavazóik?

Egyébként tényleg, kedves Brünhold, te mit csinálnál, ha évente javasolnál 1000-et, és egyet sem fogadnának el? Persze erre tudom, jön majd a jó duma, hogy mert hülyeségeket javasoltak. Biztosan, bár az elmúlt 5 év kormányzati munkájánál nagyobb hülyeséget összehordaniuk nehéz lett volna, ha bármit máshogy csinálnak, az csak jobb lehetett volna.

De mindegy, nem védem a Fideszt, a tököm tele van velük, meg az Orbánnal is, csak mindössze érdemes az embernek néha megnézni a felállást a másik oldal szemszögéből is.

Végül sajnálom, hogy eddig még nem esett le, hogy az ország érdekeit egyik se nézi. Se ez, se az. Itt a saját hatalmukról van szó, először, másodszor és harmadszor.
Törölt felhasználó 2007. 02. 14. 08:34
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
#49
Végrehajtották, amit a kormányzótárs tanácsolt nekik...
Törölt felhasználó 2007. 02. 14. 06:42
#48
a 18 évbõl az mszp vitte a prímet 9 évet...,hát akkor kérdezem: mit csináltak????
Törölt felhasználó 2007. 02. 14. 06:40
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
#47
és mindez leírva vagyon egy gazdasági lap "főként" tőzsdével foglalkozó topikjai egyikében :))))
Törölt felhasználó 2007. 02. 14. 06:14
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
#46
Az alábbiból pedig rá lehet jönni, hogy földi javakra vágyódni badarság, mert aki így tesz, az csak saját magát zárja a boldogtalanság kelepcéjébe.

Vágyni kell egy társra, aki szeret téged, egy helyre, amit (legyen bármilyen kicsi is) otthonossá tudsz tenni, és tölts minél több időt a szüleiddel, akik nemsokára úgyis elhagynak és adj át tőlük minél több tudást és érzelmet a gyermekeidnek!
Ja és nagoyn fontos (amihez kell valamennyi pénz a mai világban), hogy a legfontosabb, amire vigyázni kell az az egészségetek, mert ha az nincs, akkor cseszheti az illető a világ összes lóvéját... Ez marha jó!!!
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 23:21
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#45
hozzáteszem nem k--tam el semmit, csak a tisztségviselő-társaim közt sok idióta volt, akadályoztak, obstrukció és szintiszta hülyeség...megtettem, amit lehetett és EMELT FŐVEL, ÉVET LEZÁRVA, EREDMÉNYEKKEL A HÁTAM MÖGÖTT..

igen lemondtam, mert nem voltam eléggé erős, a kromnál fogva, hogy évekig küzdjek, m int afféle "donkihóte"... de változtattam és elindítottam és senkinek kárt nem okoztam, életét nem keserítettem...és felkértem a nálam fiatalabb diplomásokat álljanak a helyemre...hát nem tolongtak, szeretik a langyos pisit, és a zsetont..........

el tudtam dönteni, igenis, VÁLLALOM V NEM?
ÉS NEM VOLT "szegény", akinek "képzeljétek -felnőtt módon- milyen nehéz lehet neki...Antallnak nehezebb volt, belehalt, OV-nak nehéz volt, de a lendület és az empátia és, h belátta a NEMZET ELŐBBRE VALÓ, MINT A LIBERALIZMUS, "Ding für sich"...
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 23:18
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#44
forditsuk meg a kerdest.
OV miert nem mukodik egyutt? miert akar mindenaron keresztbetenni? En ugy tudom ha ket okrot egymas melle tesznek es befogjak mindkettot akkor annyi ertelem van bennuk, hogy nem ellenkezo iranyba mennek, hanem egyfel, hogy elerjek a celjukat.
Ha GYF nagyon ........ es OV-nak van esze? akkor miert nem az orszag erdekeit nezik es eggyutt dolgoznak azon? Helyette inkabb kivonulnak a "munkahelyukrol"
Mikor en ovodas voltam hasonlokeppen tettem, de ugy tudom mire befejeztem az ovodat, felhagytam a nagy sertodosdivel.
Ha baj van oldjuk meg kozossen, NE egymas ellen
tko_ 2007. 02. 13. 23:14
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
#43
Brunhold,

Nyílván most ez a megoldás talán a legkisebbik rossz, de amik a valós kérdések lehetnek:
-Hogy a fuck-ba jutottunk el idáig?
-Mi a faszért kezdtek el osztogatni, adót csökkenteni amikor már szar volt a helyzet? (ez költői volt, tudjuk a választ)
Amúgy meg éN pl. nem titkoltam volna az ország valós helyzetét a választások elött, csak azért , hogy nyerjek. (gyorsan leszögezném nem vagyok Fideszes..sőt...)
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 23:11
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
#42
ÉN MÁR MONDTAM LE...

pedig nem miniszterelnök voltam...

de, ha magam is tudom, és vallom, h elk..........tam, de nagyon.........csak azért győzni, hogy az átkozott OV ne nyerjen (kolosi elmélete)...ezért egy pországot tönkretenni...MP hibáit látta? Megbuktatta?Segítséggel? igen, igen, igen...
Akkor miért nem tette...rögtön, azért h OV-ba beletudjon rúgni? Miért gyűlöli annyira, h az országot is beáldozta egy ilyen piti cél megvalósításába...VAGY FÉLT...FÉLTETTE A MILLIÁRDJAIT? és a haverokét...
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 22:52
Előzmény: #40  matgab
#41
gondolom felnott esszel nezitek ti is a dolgokat. Gondolkodtatok mar valaha pl. Gyurcsany szemszogebol? Kivancsi lennek, ha most TE ulnel a helyere, te mit tennel?
Ha adot emelsz utalnak,
ha az allam adosaga novekszik (mert nincs bevetel es a kiadasok .....hat azok vannak)
Te mit tennel?
matgab 2007. 02. 13. 21:23
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
#40
kösz kulcs!
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 21:07
Előzmény: #38  matgab
#39
"Arra meg pláne nem, hogy minimum egy fél ország tiszta szívéből gyűlüljön :)
Azért szar lehet Fletónak meg Kókának."
A lelkileg szegény embereket nem zavarja, ha gyűlölik őket.
matgab 2007. 02. 13. 20:55
Előzmény: #37  tko_
#38
francokat nem, csak kimegy Ausztriába és már senki nem ismeri fel, csak azt nézik, hogy nézzétek azt a nagyorrút, úgy iszik, mint aki már egy éve nem látott sört! :)
tko_ 2007. 02. 13. 20:45
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
#37
Hát nem tudom....én nem vágyom helikopterre meg magánszigetre....
Arra meg pláne nem, hogy minimum egy fél ország tiszta szívéből gyűlüljön :)
Azért szar lehet Fletónak meg Kókának.
Nem ugorhatnak csak úgy be valami talponállóba egy jó kis kolbászt benyomni vagy ilyenek :)
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 20:41
Előzmény: #34  matgab
#36
Matgab, a lenti gondolatsorod - mi tagadás - nekem tetszik. A qrva életbe...
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 20:29
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
#35
Ha nem jöttél volna rá,

BRUNHOLD !

neked írtam, jórészt helyeslőleg !
matgab 2007. 02. 13. 20:19
Előzmény: #32  matgab
#34
Az alábbiból pedig rá lehet jönni, hogy földi javakra vágyódni badarság, mert aki így tesz, az csak saját magát zárja a boldogtalanság kelepcéjébe.

Vágyni kell egy társra, aki szeret téged, egy helyre, amit (legyen bármilyen kicsi is) otthonossá tudsz tenni, és tölts minél több időt a szüleiddel, akik nemsokára úgyis elhagynak és adj át tőlük minél több tudást és érzelmet a gyermekeidnek!
Ja és nagoyn fontos (amihez kell valamennyi pénz a mai világban), hogy a legfontosabb, amire vigyázni kell az az egészségetek, mert ha az nincs, akkor cseszheti az illető a világ összes lóvéját...
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 20:17
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
#33
nem naiv vagy !
természetes, hogy tenni kell azért, h jobb legyen, de nem kell mindenkinek mindent elhinni...legyen saját véleményed, nézz a jelenségek mögé - nem azért mert én mondom, azért , mert magadat akarod meggyőzni a VALÓSÁGRÓL ÉS AZ IGAZSÁGRÓL...
és nem a média által megrágott és visszabüfögött "terméket" fogyasztani ...
a média olyan mint a reklám, szemernyi igazság...TÖMÉNYTELEN "KÖRÍTÉS" - HOGY FINOMAN FOGALMAZZAK..

ne naiv maradj, maradj becsületes !
látom nem ellenséges vagy, csak nem érted TELJESEN a világot...
matgab 2007. 02. 13. 20:16
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
#32
Szintén tko-nak...
Neked mennyi vagyonod van? Biztos több, mint egy egész afrikai falunak együtt véve egész életében. Mégis dolgozol/pénzt csinálsz, mert látsz olyan javakat, amiket meg akarsz szerezni magadnak. Mindig van valami, ami másnak már megvan és te is szeretnél egyet. Egy luxusautót, egy luxussportautót, egy helikoptert, egy magányachtot, ahhoz egy magánkikötőt, ahhoz egy magánszigetet, stb.stb.
Ez a kapitalizmus fenntartó ereje és egyben a lázadás elfojtásának is a motorja, hiszen mindig látsz olyanokat is, akiknék azért neked még mindig több van és nem akarod megkockáztatni lázadásoddal, hogy azt elveszítsd!
Aztán ott van az alább leírt beteges hatalomvágy...

Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 19:44
Előzmény: #29  tko_
#31
Tko_, ha már a milliárdok zsebbe vannak, jöhet hozzá a hatalom. Ha esetleg nem hatalom mániás, akkor...
Annak az érdekcsoportnak kell szolgálnia, akik hozzájuttatták a milliárdokhoz, a hatalomhoz

Hogy ezzel jobbá teszi-e világot, vagy az országot, egyéni nézőpont, hit, vallás, stb. kérdése.
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 18:57
Előzmény: #29  tko_
#30
kedves baratom, latom csak en es meg paran vagyunk naivak, akik elhisszuk hogy jobba lehet tenni a vilagot. A tobbi vagy elfogadja, beletorodik stb de ez meg mindig a jobbik. A legrosszabb viszont az, aki csak ugy kozonnyel tudja vegignezni az egeszet, mert nem erdekli.
A kozonyosokbol is van ket fajta. Az egyik akit tokeletesen nem erdekel es szarik az egeszre, illetve a masik, aki tudja hogy nem erdekli, de azert is azok ellen tesz akiket erdekel, igy sajat maganak okozva oromot (vagy onelegultseget)
En dontottem es nem szeretnek ezekhez tartozni. Leszek inkabb naiv aki hisz abban hogy lehet jot tenni, mintsem szarni a vilagra.
tko_ 2007. 02. 13. 18:35
Előzmény: #28  saru
#29
nem akarok politizálni, de vajon mi motiválhat milliárdos embereket arra, hogy politikára adják a fejüket?
Mindenük megvan, bárhogy élhetnének, de ezzel legfeljebb csak annyit érnek el, hogy kíséret nélkül nem nagyon mehetnek már sehova...
Csak azt ne mondjátok, hogy jobbá szeretnék tenni az országot :)
saru 2007. 02. 13. 16:54
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
#28
jól fordítottál magyarról magyarra !
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 16:38
Előzmény: #26  saru
#27
Így lenne hiteles:
Gyurcsány: a legnehezebb hónapokat ÉLITEK a rendszerváltás óta ....
Nekünk, milliárdosoknak nincsenek nehéz hónapjaink...
saru 2007. 02. 13. 16:15
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
#26
GYF fejedelmi többesben fogalmaz...,

milyen nehéz lehet neki, úgy sajnálom...
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 11:22
Előzmény: #20  opposition2002
#25
valakinek a szája !
adam 2007. 02. 13. 11:15
Előzmény: #22  tokos.
#24
Igen, félre érthető amit irtam.Nem rád vonatkozik.
Törölt felhasználó 2007. 02. 13. 10:52
Előzmény: #20  opposition2002
#23
lehet, h a ma már büsszeli lakostól tanult a beszédíró -mert megint "útelágazódás"-hoz értünk, valaki vagy felfelé bukik, vagy marad, vagy az útelágazódás a süllyeszőbe vezet...

MÁR AZ IS REFORM LENNE, HA AZ UTÓBBI MEGÁLLÓDÁS, B O C S MEGOLDÁS JÖNNE BE:)))))))))))))))))
tokos. 2007. 02. 13. 10:48
Előzmény: #21  adam
#22
Írtam valamit magamról?
adam 2007. 02. 13. 10:42
Előzmény: #19  tokos.
#21
"Ha elolvasod a mondatot, egyértelmű, hogy nem vonatkozik rád"ez mit képzel magáról!!

Topik gazda

tokos.
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek