Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 12:59
Előzmény: #4439  Törölt felhasználó
szóval ezért mondom én hogy Feri soha nem nyert választást és soha nem is fog választást nyerni!
(tiszta versenyben)

még egy észrevételem lenne!
nem tudom jól hallotam -e?

izraelböl vízágyú??????
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 12:57
Előzmény: #4436  Törölt felhasználó
van ám jó választási verzióm is!
mégpedig:
indul egy kamu párt!
a megosztott ország dühtöl méregtöl nem felszabadulva rájuk szavaz!
majd ez a párt vagy megnyeri egyedül a választást vagy egy frakcioval (nem szdsz nem mdf) szövetkezik!
aztán egy mondvacsinált ürügyel levátlják a megválasztott vezért és helyébe lép,na kicsoda?????

Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 12:56
Előzmény: #4434  Törölt felhasználó
"az mindegy hogy kik vagyunk de miért kellett
erre szavazni????"
Ne tőlem kérdezd. Kérdezd pl. Pampát, aki szintén sokat ír ide, ő rájuk szavazott.
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 12:55
Előzmény: #4436  Törölt felhasználó
Drop, minek kommentáljak bármit, ha:
a.) a véleményem úgysem érdekel
b.) szerintetek nem is az én véleményem
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 12:33
pénznyelő, kanyisz,
lécci kommentáljátok a koi videót. Köszi.

Az értelmezésemben: undorító, hazudós, hatalomért bármit megtevő féreg a miniszterelnökünk. Arcátlanság.
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 12:14
amugy meg útelágazodáshoz érkeztünk! :)))
link
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 12:10
Előzmény: #4433  Törölt felhasználó
az mindegy hogy kik vagyunk de miért kellett
erre szavazni????

link
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 11:55
Előzmény: #4432  Törölt felhasználó
DNS alapon vajon kik vagyunk?
link
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 10:56
Előzmény: #4427  Törölt felhasználó
"Mint vezető liberális gazdasági orgánum az a minimum, hogy a PF teret ad a honfitársak látókörét tágító gondolatoknak. ;-)"
Hát a te látóköröd marha tág, mindenért a zsidók tehetnek. Szerintem neked judeofóbiád van:)
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 10:50
Linkelek, még hogy nem mondtál semmi gyűlöletkeltőt. Az egész szöveged csak arról szól, hogy mindenről a zsidók tehetnek. Mi ez, ha nem az, amit szerinted te nem tettél?

"SZERINTEM az ország anyagi, erkölcsi, közbiztonsági, oktatási, stb, stb bajaiért elsősorban a zsidóság felelős"
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 10:45
Előzmény: #4420  Törölt felhasználó
DLPH, miért kérdezel tőlem bármit, ha a véleményem szerinted nem is az enyém, mert csak megrendelésre pötyögök?

Azért (mert én nem csak ígérgetek) leírom a Birkaország NyRt-vel kapcsolatos fiktív pozit: a 2002-es választások előtt, már 2001-ben elkezdett eladásokat, amit Megyónál tovább növeltem volna (meg még a tavalyi választások előtt is ráadtam volna), szóval a kiépített shortokat nagyjából fél-egy éve kezdtem volna el zárogatni és most hosszú távon longépítés, pánikokban további vétel, gyűjtögetés.
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 10:22
Előzmény: #4421  Törölt felhasználó
Linkelek!
fogalmam sincs miről beszélsz "a multkor", de elnézem.

Ez a zsidó kergetés pont olyan, mint a folyamatos nácizás. Ha nincs jobb dolgod csináld, de nem tartozik Mo. legfontosabb témái közé. Szerintem.
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 05:17
Hosszas vívódás után arra az elhatározásra jutottam, hogy megférünk mi egymás mellett Konki te meg én.
Nem igaz?
link
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 02:23
Előzmény: #4426  Törölt felhasználó
Már hogy repülnénk? Szólásszabadság van, nem mondtam semmi gyűlöletkeltőt. Egy objektív javaslatom van. Mint vezető liberális gazdasági orgánum az a minimum, hogy a PF teret ad a honfitársak látókörét tágító gondolatoknak. ;-)
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 02:10
Előzmény: #4425  Törölt felhasználó
Azért előtte szólj "azoknak" a zsidóknak, hogy "ezekről" a zsidókról tervezed ezt a projectet, mert "ezek" a zsidók nagyon nem fognak örülni ennek, holott "azok" a zsidók egyre felháborodottabbak, hogy milként merészeli egy álliberális és álzsidó pénzéhes csürhe az összmagyar zsidóság érdekeit képviselni. "Azok" közt is van elég pénz , csak épp nem arra használva, amelyre "ezek" használják.
Ezek, azok pozícionálását rád bízom, hogy ezek kik. Meg azok.

Gondolom mindketten repülünk erről a fórumról innentől ? :DDD
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 02:00
Ha van olyan, hogy "A kommunizmus fekete könyve" miért ne lenne szabad ugyanígy összegyűjteni a zsidók viselt dolgait? Hiszen szólásszabadság van nem????!!!!!!!!
Javaslatom: gyűjtsük össze ki a magyar médiában a zsidó. (Sok névsor van a neten, de egybegyúrva, tematikusan aktuális magyar viszonyokról konkrét nevekkel nincs.)
További projektötleteket is várok - az itt leírtakon kívül, lehetne belőle egy tanulmány/alternatív történelemkönyv ami világosan - tényekkel, adatokkal és NEVEKKEL alátámasztva - megmutatja mit köszönhetünk a zsidóknak.
Pl: /Zsidó szerep a XIX.sz-ban, ipar, kereskedelem, pénzügy. Trianon és a zsidók, Tanácsköztársaságbeli szerep. Zsidó életviszonyok a harmincas években. Demográfia, vagyonmegoszlás. Zsidó feltalálók, Nobel -díjasok. Zsidó hatalom az ötvenes években. Zsidó politikai, gazdasági és média befolyás Kádár alatt. Rendszerváltáskori hatalmi és médiaviszonyok. Privatizáció - különös tekintettel a külföldieknek történő eladásra, döntéshozók, ötletgazdák, lebonyolítók. Jelen politikai viszonyok. Jelen gazdasági befolyás. Jelen államigazgatási szerep. - nyilván minden konkrét nevekkel, dátumokkal, összegekkel, pozíciókkal, minél több konkrétummal, ellenőrizhető adattal, stb, stb másképp nem ér az egész semmit./
Asszem széleskörben ingyenesen IRL hozzáférhetővé tudom tenni.
Technika: ha vkinek jelentősebb anyaga lenne, ha jelzi nekem küldök egy mélcímet, amit csak arra az időre nyitok meg - elkerülendő a sokMB-s blokkoló méleket :-)). Az is lehet, hogy vmi fórum lesz belőle, vhol...
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 01:58
Néhány IRL barátom rácuppant a témára, egész szép névsort hoztak/hoztunk össze az utóbbi pár napban. Hát megdöbbentő. Pl Szőke kapitány Kapolcson szabadidejében zsidó temetőt gondoz/állít helyre, mint azt egy interneten megjelent interjúban nyilatkozza (tehát NEM sértek személyiségi jogot, mert már nyilvánosan, névvel megjelent!!!). Ebből nyilván nem következik, hogy Szőke kapitány zsidó, hisz a saját ismeretségi körömben is van olyan, aki körül akarta magát metéltetni!!! huszonévesen, csak ő is odatartozzon...
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 01:57
pénznyelőnek volt egy megfontolandó ellenvetése a leírtakhoz (mely lényegében korábbi hsz-im erősen hiányos összefoglalása): ez így puszta vádaskodás és demagóg általánosítás. Teljesen igaza van. Mivel a legfontosabb elem az egész kérdéskörben a SZERINTEM zsidók által finanszírozott, birtokolt, szerkesztett és ellenőrzött média - ahonnan SZERINTEM alig jut el egy-két kristálytiszta gondolat hozzánk - így felvetődött bennem, mi lenne, ha nekigyűrkőzne az ember és szisztematikusan felderítené ki zsidó a legtágabban vett magyar médiában (ld: újság, tv, színház, könyv, stb). Nem mintha pusztán a zsidó származás hátrány lenne, csak lássunk tisztán. Tudjuk hogy van-e kötődése a zsidó kultúrához, világnézethez, eszmeiséghez. Értékelhessünk objektívebben.
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 01:55
Volt gimnáziumi történelemtanárnőm egyik érdekes felvetése az volt még 92-ben, hogy "Én az MSZP helyében a tagjaimat beléptettem volna 89ben a megalakuló pártokba." SZERINTEM felejtsük el a feltételes módot.

SZERINTEM az ország anyagi, erkölcsi, közbiztonsági, oktatási, stb, stb bajaiért elsősorban a zsidóság felelős, másodsorban az őket kiszolgálók (meggyőződésből, pénzért, félelemből, stb)
- akik akár igazi magyarok is lehetnek.
1920-s népszámlálás adatai szerint - talán az utolsó hiteles adat - az orvosok, kereskedők, újságírók 45-50%-a zsidó. Érdekes tény, hogy a II. vháború után a kommunista párt bővelkedett zsidó, ill. nyilas tagokban - hogy a francba küzdöttek lelkesen a zsidók vállvetve korábbi gyilkosaikkal a kommunista hatalomátvételért? A szoci rendszer számos irányítója, ideológusa, véleményformálója zsidó volt. Számos vállalat élén zsidó állt. Ma az SZDSZ tobzódik zsidó tagokban. A média világa tele zsidó újságíróval, színésszel, művésszel, televíziós személyiséggel. Írók, költők, filozófusok közt aránytalanul sok a zsidó.
Tehát SZERINTEM ami a médián keresztül felénk mint információ, hír, gondolat, világnézet, életmód - AKÁRMI eljut, annak nagyrésze zsidók által előzetesen szűrt, szerkesztett - s ha rosszindulatú vagyok - manipulált, nyilván érdekeiknek megfelelően.
SZERINTEM vezető szerepet töltenek be a gazdaságban és a politikában is - bár sok helyen a kirakatember nem zsidó csak a "második vonal".
SZERINTEM a lakosság kb 1%-t kitévő hazai zsidóság számarányához képest soxorosát birtokolja a nemzeti vagyonnak, soxorosát fogyasztja el a megtermelődő javaknak, várható életkora jelentősen meghaladja az átlagos várható életkort, átlagos iskolázottsága szintén.
SZERINTEM a hazai zsidóság szemére vethető az is, hogy lejáratja a liberalizmust, SZERINTEM amit ma művelnek hazánkban az nem liberalizmus - ami SZERINTEM a leghaladóbb, legelőremutatóbb, legnagyobb társadalmi előrehaladást elősegítő eszmei/politikai irányzat lehetne - zsidók nélkül.
SZERINTEM a zsidókhoz fűződik az is, hogy minden eszközzel ösztönzik a cigány népesség erőteljes számbeli gyarapodását, SZERINTEM azért, hogy minél nagyobb arányú iskolázatlan és szegény néptömeg szavazatát lehessen megvenni, valamint a dolgozó magyarok ellenszenvét, megvetését, gyűlöletét rájuk lehessen irányítani.
Törölt felhasználó 2007. 09. 16. 01:52
pénznyelő, kanyisz: elnézéseteket kérem amiért a múltkor néhány kérdésre/ellenvetésre nem válaszoltam, de úgy ítéltem meg annak nincs sok értelme, hogy én állítok vmit, Ti pedig részenként cáfoljátok, amit én cáfolok és így tovább az idők végezetéig. Elsikkad a lényeg.

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek