a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Ez így zavaros, nem derül ki hogyan,miképpen diszkriminált a rendőrség.
"A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) beperelte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságot, amiért etnikai hovatartozásuk alapján diszkriminálták a gyöngyöspatai romákat. A per csütörtökön kezdődik.
„2013. június 13-án az Egri Törvényszéken kezdődik a tárgyalása annak a közérdekű pernek, amelyet a Társaság a Szabadságjogokért saját nevében indított a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ellen. A TASZ szerint a rendőrség etnikai hovatartozás, illetve bőrszín alapján diszkriminálta a gyöngyöspatai romákat a 2011. évi szélsőséges »járőrözések« idején és az azt követő hónapokban. A per tétje: a bíróság megállapítja-e az állam felelősségét a romák hátrányos megkülönböztetésében” – írja honlapján a TASZ."
Pampa, mit görcsölsz ezen? Én szoktam hibázni (persze nem olyan durvát, mint a "valyon"), de én nem is szoktam más magyarságát megkérdőjelezni. Tuksz úgy nyomja a melldöngetős, másokat kirekesztős magyarkodást, hogy közben így ismeri a magyar nyelvet. Ez a sztori nem rólam, hanem róla szól. Ő hiteltelen és ciki. Te pedig görcsösen próbálsz visszatámadni (akárcsak politikai kérdésekben).
Most pont azt teszed, amit politikai kérdésekben, összemosol, csúsztatsz. A "megválaszolod" helyett "megválaszolid" nyilvánvaló elütés, ez az okostelefonok korában pláne benne van a pakliban, a "vajon" helyett "valyon" nem elütés.
Mivel nagyjából azért a szerbek irányították a dolgokat, elmondhatjuk, hogy ~2/3-ad kisebbséget hagytak akkor a területen... nem véletlenek voltak ott a forrongások.
Erre montam korábban, hogy Trianon olyan "profi" volt, hogy jól elintéztak ott sokmindenkit.
Én nem beszéltem semmilyen terület visszacsatolásáról!
Ismét egy bődületes hazugságot nyomtál le itt!
Ezt nem változtatja az sem, hogy finomítod - néha szinte már pont ellenkezőjére - a postjaidat a korábbiakhoz képest, főleg, hogy újabb hazugságokat viszel bele mindegyikbe.
Tőzsdenyúl, pedig - veled ellentétben - nem állítja, hogy a határ követi a kisebbségeket, meg olyan qrvára igazságos lenne stb., meg úgy látom nem is "zsidózik".
Már van képed olyanokkal is zsidózni, akik pont azt nyilatkozták a "zsidózás" vonalra, hogy ők a zsidókat is megérték. Nem szégyelled magad, hogy ez mind az arcodra fér?
Te most minek vagy ebben a témában, ha csak hazudozni, meg feszültséget kelteni játsz ide?
Már ne is válaszolj! Költői kérdések voltak... úgysincs egy normális postod sem ebben a témában.
Ter valami haverja vagy ennek, hogy egyebet sem csinálsz, csak mentegeted?
Ha olyan qrva jól érvelne és nem hazudozna (pláne, hogy olyan sz@rul teszi, hogy lebukik) akkor talán nem is lenne szüksége arra, hogy indőnként idegyere és mentegessed.
Pláne, hogy olyan embert védesz, aki azokkal "zsidózik", akik azt nyilatkozták, hogy természetes és megérthető, hogy a zsidóknak pl. pont a Holocauszt iránt (a magyaroknak pl. pont a Trianon után) van fájdalma, meg úgy nyilatkoztak, hogy a háború mindenkinek (minden áldozatnak) szörnyű - függetlenül - stb.
Azért mindennek van határa!
(Aki meg egy nemzeti katasztrófát menteget, kisebbít, tagad, az meg nem az adott nemzet hithű tagja, ellenben gyűlöletet jöhet kelteni.)
Nézz már magadba, hogy kit védesz! És még ő magáról állítja, hogy értelmes!
Most már abbahagyhatod a vádaskodáasidat, melyek már túlnemmek minden határon... sőt akár jogi útra is terelhetők!
Vigyázz magadra, mert nagy nyilvánosság előtt előtt állítod több emberről, akik azt nyilatkozták, hogy "megértik a zsidók fájdalmát", hogy "zsidóznak". Pláne, hogy a Holocauszttal kapcsolatban "viccelődsz" itt.
Úgyhogy ne csoldálkozz rajta, ha egyszer valaki feljelent.
A gyűlöletet meg te magad kelted azzal, hogy idejössz hazudozni, hogy milyen igazságos, 30%-os, meg kisebbséget követő térképet adott Trianonon.
Ezen a tényen az sem változtat, hogy miután megrémültél, letagattad, amit írtál, meg már az újabb hozzászólásaidban finomítottad.
ez a legszebb ,
amikor a nyustyu zsidózik a magyar web oldalon és osztja az amúgy se túl bőre eresztett szürkeállományát , miközben az önkijelölt műmélymagyarok két kézzel cuppogva falják a f@szságot
Hiába érvelsz, szittya népséggel kerültél szembe, csak a virtus ami fontos nekik, meg hogy a csalán verése lehetőleg a más farkával történjen.
(Hej, pedig biztosan másképp történt volna minden, ha ők ott lettek volna...)
Mi lesz veled Magyarország?