81-en és 75-ön kiszálltam, de 68-on visszavettem, de ha hülye fejemmel sokkal többért, majd teljes tőkével benne vagyok.
-15 %ban csücsülök így kb. 10 nap alatt. sokszázezer ft bukovári..
Rettegek hogy bezuhézik minden mint tavaly és Phyli is beszakad 50 alá.
Eladjam, tartsam???
Tanácsot kérnék régi Phylesektől.
előre is danke
Épp azon gondolkodom, hogy furcsa lény az ember, azon belül a kisbüfi egy különleges alfaj. (senkit nem akarok megbántani; én is ilyen vagyok)
Ha felbeszéli a cégvezetés, ha le, akkor is azt hisz, amit akar. Összeesküvés elmélet gyártás a köbön.
Nem hallgattam az interjút, de ebben a kiélezett helyzetben, amikor már csak a phyla kisbüfik tartják el az autószalonokat, when you buy some new car for your wife számolhatatlan veszteségeikből, mindegy Péter mit mondott volna.
Az apportosok agyonverték a papírt.
TP maki azt mondta, hogy a utánna nézett és a részvény tavaji forgalma 8millárd fölött volt. Ez év első negyedévében 3,5milliárd volt a forgalom.
Ezt a forgalmat mi csináltuk ugye? A beragadt kisbüfik.
A nagy l@f@szt, kökeményen szedik össze a részvényeket.
Szerintem.
Most már valóban mindenkinek jó pihenést.
Mindenki értse a saját logikája szerint az elmúlt egy év történését! De éppen ez a baj a legtöbb kisbüfivel drágán veszi és legtöbbször olcsóbban ad el! A nagyoknak az a céljuk, hogy kirázzák a kicsiket amikor olcsó a papír, és amikor drága megvetessék velük, de ezzek, hogy ennyire nyilvánosan csinálják! Én biztosan 100 ig nem adom el 75-ős átlagomat, még egy részét sem!
Hát ez a mai riport szégyen volt. Lehet tényleg erre megy ki a játék.
Amit végképp nem értek.
Mongólia. Részt vesznek benne (tételezzük fel). Vki egy országos sajtóban megfácolja, hogy nem, ill. több médium is hírként hozza. Ők meg azzal vannak elfoglalva, hogy nehogy erősen szóljanak vissza. Erre hónapokig hallgatnak erről, nem nyilatkoznak, hogy mégse úgy van, holott kutya kötelességük lenne tájékoztatni erről, és megcálfolni a dolgot. De nem, ők a kis lelkükkel vannak elfoglalva. Meg közben tuti ennek hatására is tovább esett a papír.
Törölt felhasználó2010. 05. 14. 19:32
Ez a TP egy igazi maki akit dróton rángatnak a nagybüfik.
Most azt hiszik, hogy hétfőn mindenki gyorsan szalad és önti nekik olcsón a papirt.
Összevágnak a dolgok.
1, Maki hablatyol.
2, Károgók megjelennek.
3. Hétfőn megöntik ami nem más mint besz@ratás.
Semmiről nem maradtál le.
Álmodozós duma volt az állatgyógyászati alkalmazásról, de szerintem el sem kezték az ilyen irányú kutatást. Nem lesz ebből évekig semmi.
Nekem úgy tűnt, hogy csak mondott valamit, de igazából meg sem kérdezett senki N-Genest, hogy valójában hol is tartanak.
Semmit nem veszitettél mert az egész hablaty volt. Két érdekes dolog volt benne, a forgalom és, hogy a vezetőség dolgozik rajta, hogy a papir ára a helyére kerüljön. Igen csak elöszőr még elszedik amit lehet.
Erősödő Phylaxia