a zn-gene résznél volt vmi érdekes? mert az upc pont akkor ment el... hónapokig folyamatosan volt net, de bezzeg most nem 4-5 percig. mire behangoltam a rádiót, addigra visszajött. Ott maradtam el, hogy KG itt van őa legnagyobb részvényes, aztán kezdődött az n-gene, de azt már nem hallottam.
Jó meglátás! Azért nem emelkedik az árfolyam mert szándékosan lent tartják és ilyenekkel rontják a topik hangulatát mint pl. a mai riport. Tavaly felbeszélte most meg lebeszéli. Egyértelműen látszik, hogy mi folyik itt.
Sajnos nincs mire hangulatjavításról beszélni.
Nyilván itt mindenki jobban örülne, ha hallunk egy korrekt interjút, megvalósult tervekkel és emelkedő árfolyammal.
De megint kimondta, hogy ezzel az árfolyammal nincs semi gond. Ilyenkor mit gondoljon az egyszerű befektető?
Szeritnem meg csak reálisan látom a helyzetet, egyébként midnenkinek ez hön le ahogy olbvashatod. De enm is tudom, mit vársz, hogy ódákat zengjek a papírról ezek után??
ezért kérdezem? aki akar adja el, miattam, miattunk ne tartsa senki. Csak aki jelezte a támogatást, az szóljon is vissza privátba, ha eladta, és mérgesen távozott e papírból. Mert ha radikálisan csökken a db-szám, akkor nem érdemes próbálkozni. gondolok itt arra, ha netán 1.8 millió alá mennénk, mert akkor nincs mivel összehívni.
Olvastam .De ez várható volt.
Érdekes tavaly, bár lehet hogy ittasan de az egekbe emelte a céget ellenben mostani helyzettel.
Szerintem tipikus papír eldobató szöveget hallottunk
Valóban nem ez lett volna a megoldás ellenünk...
De lehet, hogy arra játszott, hogy kiszórjuk és akkor legalább nem szervezkedünk.
De ez nem fog összejönni...
Igen, sajnos ez jött le.
Elmondta, hogy még évek.
A nyúlbogyó kinti forgalmazása majd...
Mongolia majd...
Oroszokról mélyen hallgatott...
Shyntopharm együttműködés majd...
Ukrajna, románia majd....
...
Egy éve is ezeket mondta. Csak tudnám mi a lófaszt csináltak egyévig...
Erősödő Phylaxia