erre oda kell figyelni mindenkinek jo tanács.. ha csak pár db al huzzák vissza 1200 ra.. semmit se ér.. nem fogod tudni a nagy pakkod eladni ennyin.. hiába huzgálják majd vissza pár db al.. zárokra..
Egyébként meg elsősorban valóban a hírek és a cég körüli események lesznek a meghatározóak az ár alakulásának szempontjából nem pedig a világpiaci hangulat.
A mai nap után szvsz ne várj esésre holnap. De persze kiszámíthatatlan csak a Genesist nem ezek befolyásolják amiket írtál hanem a hírek. Amíg nem lesz komolyabb addig ezek a bennfentes kereskedések amiket mindenki úgy értelmez ahogy akar.... de ez csak egy vélemény.
huha.. a dollár jen ,, euro jen is szakad.. tudjátok a carry trade.. hitelböl befektetés zárhatják.. és ezt korrekciot okoz.. ( ha továbbra is folytatodik a szakadás devizapárokba akkor indexek is egyre csak szakadni fognak.. ) link
nem örülök hogy pont most lesz majd nemsokára jo hir vagy rosz.. mert ugy néz ki pont most lesz egy szakadás is.. és szakadásba belevenni :S na még megálmodom mi lesz :)) lehet bátor leszek lehet nem..
csö longuszta!
olvastad a forumot? pont az volt hogy én kiszortam mind.. 1240 en.. még holnap is szar nap lesz a geninek kivárok.. 1200 ra látom visszatért de csak pár darabbal gondolom.. ( ma fürödtem kirándultam most értem haza :) frankfurtba gyerekek ott is megy le.. 4,6 euro ..
na majd visszaveszem de még nem jött el az ideje ... :)) de majd fogok én is.. még hagy izzagyanak az emberkék holnap is.. ( sajnos amcsi is megy lefele.. nagy a para most bennem is hogy vegyek e és mikor mert beesett ma amcsi is.. ázsia is.. lehet korrekcio kezdetén vagyunk... minden tözsde maxon van esni kell mindennek hogy mehessünk fel tovább.. ) mindenkinek sok sikert! ;-)
Az én orrom is azt súgja, hogy reggel venni kell még ezen az áron.
Azt olvashattuk az államunk pár héten belül dönt a támogatásáról, szerintem ennek a bizonytalan izgalmi állapotnak is köze lehet a mostani ingadozáshoz. Egy valóban biztos: ha rábólintanak szárnyalás, de legalábbis nagyobbacska emelkedés várható egy ideig. Ha meg nemleges lesz a döntés, akkor sincs ok pánikra szerintem, mert ugyan az ijedősek rögtön szabadulni akarnak majd a papiroktól, és ez jelentős esést hozhat, de a cég olyan terméket (napcellákat) akar gyártani, aminek nagy jövője, és biztos piaca van a világban.
Szóval én bízok ebben a dologban.
Ez az én véleményem miután elolvastam néhány cikket a GENESIS-ről.
Sikeres kereskedést kívánok nektek a holnapi napra is!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...