Itt fórumon aki nagyokosnak adja elő magát, annak mind 5, 4, sőt KÉTezer forintos papírja is van, és tavalyi AHT-n sem adta, mert ezt gyűjteni kell... :D
Igen 7900-t akartam írni! NA az Alteo is... hát az is vér szar lett :( Nekem nem volt, de átérzem, mert követtem végig... Lehet fel kellene hagynom a tőzsdézéssel... A kib*tt OTP meg már az égben jár....
Nekem van 4800, 5500, 5800, 6900, meg idei 7000 feletti is. Eszméletlen nyugodt vagyok, mert meglesz ez még 10 év múlva is. Nekem jobb mint az állampapír...
Na ezt senki sem tudja vagy mi nem tudjuk meg saccolni! Lassan minden papír rottyon lesz,kivéve pár meglepetést! Viszont attól függetlenül pár éve a szokásos sorminta jön itt is... nem tartja meg az osztalék! De! Lassan ennek is örülni kell! Meddig megy le a papír nem tudom,63xx körül várom! Hol adhatnád? Passz! Sajnos az alteo val jártam úgy!
A kérdés a mikor inkább .. Nagy valószínűséggel s múlt héten legkésőbb adni kellett / belőle:… lassú csorgás jöhet de nagy kérdőjel lesz a jelentésre mit lépnek . Esélyes hogy leöntik —> 6200?… ki tudja
mondjuk 8900 soha nem volt. De ha 7900-at akartál írni akkor azóta leadta az osztit és szerintem volt aki ment otp-be vagy mol-ba. A régi tulajok írták hogy lemehet akár 6500 ig is- Asszem a célár is 6700 körül van valahol.
Pedig ez még nem az alja,mert ha elengedik a kezét a peppernek lesz pislogás! Forgalmat nézve nem a kicsik adják,így osztalék után! De biztosan sokan szívesen fogják venni,ha egyre ócsóbban kapnak!
Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 2026-os hivatalos eseménynaptára szerint az első féléves (2026. I. félév) eredmények és a féléves jelentés közzététele 2026. augusztus 14-én, pénteken várható
Állami Nyomda