A jelenlegi és jövőben várható állampapír hozamokkal kell összeméri a várható jövőbeli osztalékok mértékét. Általánosságban elmondható, hogy ha egy biztos lábakon álló osztalékot fizető részvény osztalékhozama jelentősen magasabb, mint az állampapírok hozama, az lehetőséget teremt az adott részvény árfolyamának emelkedésére. Várakozásom egy magas, jellemzően növekvő jövőbeli osztalék, szemben egy csökkenő állampapír hozammal.
A friss pénzt biztos ide (is) hozom majd, és szerintem ezzel nem leszek egyedül, több befektető is így fog tenni. A papír egyre ismertebb, sokak radarját a került fel az elmúlt évben, akik meg eddig is vették, gondolom továbbra is nyitottak lesznek.
.
Szóval igen, én is arra számítok, hogy emelkedni fog az árfolyam, legkésőbb a várható osztalék bejelentése után. Nincs az teljesen beépülve, még nagy emelkedés után sem.
A friss pénzt biztos ide (is) hozom majd, és szerintem ezzel nem leszek egyedül, több befektető is így fog tenni. A papír egyre ismertebb, sokak radarját a került fel az elmúlt évben, akik meg eddig is vették, gondolom továbbra is nyitottak lesznek.
.
Szóval igen, én is arra számítok, hogy emelkedni fog az árfolyam, legkésőbb a várható osztalék bejelentése után. Nincs az teljesen beépülve, még nagy emelkedés után sem.
Állami Nyomda