Nekem elég. A MOLban voltak olyan időszakok, hogy ennyi volt a teljes napi forgalom, vagy ennél is kevesebb. Uborkaszezonhoz képest szerintem itt ez elég jónak számít. De az OTP-hez viszonyítva sem rossz, ami ugye kb. 9X árfolyam. 😉 Elvileg ugye ott már 10 Mrd felett kellene lennie a forgalomnak, ha hozná a MOL forgalmát db számban!
Írtam már többször. Ha valaki ki akar szállni, jobban jár, ha megvárja a fordulatot. Kiszállni ki lehetett már sokszor, azon szintek alapján, amit ide felraktak jó páran. Volt megtorpanás, a legnagyobb esés talán 200 Ft volt még 4258-ról. Ha most kiszállna valaki, a csúcs alatt 200 Ft-al, még bőven jobban jár, mint 4258-nál a csúcson. 😉
Azt látsz bele, amit szeretnél! Volt már több fibo szint, ahol volt néhány napos megtorpanás, aztán tovább fel.Csatornában mozog, jelenleg annak is a felső felében. 😉 https://invst.ly/1jfc0v A kalapács lefelé fordító gyertya, a doji bármelyik irányba. Nem megerősítette a kalapács irányváltását, hanem felfelé fordította. Ezt írtam. Az elmúlt két nap minimum értékei 4812, 4844, a mai eddig 4858. Megint egy növekvő sorozat. Szerintem ugyanaz a minta, kicsit másképpen ciffrázva, ahogy az elmúlt alkalmakkor is.
Egyet kell értsek veled! 😃 Azzal kezdem, hogy a MOL elemzése itt a topikban, funda, vagy ta alapján, nem fogja befolyásolni az árfolyamot. Csak tanulni lehet belőle, ha jól, vagy nem jól sikerült, akkor is! Látni legalább, hol mire kell figyelni. Egy ilyen céget elemezni, aminek rengeteg külső befolyásoló tényezője van és jön is nap mint nap, hát nem életbiztosítás! Talán technikailag a hetes idősík, ami ad egy kis teret a szinteknél, az lehet biztonságosabb az elemző részéről! Jó még a napos is, de kell hozzá a hetes, hosszabb szintek figyelembevétele ! Ez nem speka papír és sokszor átírja, eltolja a szinteket a határidős érdekeltségek, pozik. Azért érdemes vele próbálkozni, ajánlom mindenkinek. Nem lesz sok olyan szitu, hogy elbízhatja magát az elemző! 🤣🤣👍
Légyszi engem is dicsérj meg, mert pl a múltkor még verset is írtam ide. Rajzolhattam volna chartot, vagy írhattam volna a fundáról is, de ezekhez nem értek. Maradt a vers.. Mondjuk ahhoz se, de az az egy jó lett.
Engem nem érdekel az a görbe. Nem akkor vettem és se az osztalékokat, se azok beforgatasával nyert érzéknövekedést nem tartalmazza. Szóval, ahogy már írtam. Mindenki azzal csapja be magát, amivel jól esik. Én látom a saját számlám, nem ez tükröződik vissza. 😉
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.