A felszúrások mutatják az irányt. Kicsit gyorsult a tempó a héten. Kell a hűtés is, nehogy túl melegedjen, mielőtt eléri Ff 5100-as következő szintjét!!! 😉
Na itt vagy végre! Már kezdtem aggódni, és öszintén szólva nem is értettem az anomáliát, miszerint kizöldült a MOL, Balin meg sehol... De most helyre állt a rend.
Szia Mongi! Én olvasni tudok, értelmezni még nem pontosan, mert nem régóta kezdtem részvényezni, pláne ha jól tudom ez most különleges és, mert eltolták időben az osztalék fizetést. Egy egyértelmű kérdsem lenne, az április 8.-a után vásárol részvényekre idén fogok osztalékot kapni vagy nem?
ilyen alapon a shell mezőt is betehetné, az is ugyanolyan fázisban van (még nem vette meg) és akkor akár még 10 ft-tal emelhetne a saját 4400-as célárán.....ezek az írások nem bűnhődnek, bármit elbír a papírjuk, csak olvasni nehéz....
ez most komoly?? mi van oda írva osztalék vagy közgyű? eszem megállna ha még lenne:) "A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2026. április 1. A közgyűlésen részt venni szándékozó részvényes,illetve részvényesi meghatalmazott nevét a részvénykönyv vezetője, a KELER Zrt. – a tulajdonosi megfeleltetés eredményének megfelelő adatok alapján – 2026. április 8. napján a részvénykönyvbe bejegyzi, és az Igazgatóság utasítására a részvénykönyvet 2026. április 8. napján lezárja,"
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.