Ha lenne reálod, akkor ezt tudnád és látnád.... itt és otp-ben is annyi mágikus speki van, de egy reálra nem futja nekik...kérdezem ? menyivel vagytok benne ? pár tízezer ft. :) ...mert aki csak pár millával is de spekizik...mint én is...annak egy reál time elengedhetetlen.... ebben a topikban is kb. két ember az , aki ír valami okosat és használhatót... a többiek meg éppen rárnek kategória :) ... sorry... :)
A rés teteje 3076, már nagyon közel van! Én a 3080-t céloztam meg, az is!!!! : ) Nem lepődnék meg, ha elmenne az osztivágás szintjéig, 3108-ig is! Aztán az is lehet, hogy végül n is meglepődöm! Pozitívan természetesen. A az osztivágás utáni negatív meglepetés (sokaknak várakozás) már nem pálya.
Ne már!!! Gaben eddig azt mondta csorog, most már araszol felfelé??? Több mint 1 hónap volt szükséges a felismeréshez??? unglaublich !!! überraschend !!!
Ha nem innál annyit, talán elsőre sikerül ... Jobb lett volna a Telekomnál maradni ... Csak arra figyelj, hogy ne hasonlítsd a MOL-t a többi papírhoz és boldog maradsz. Na de belőled ennyi éppen elég volt.:)
Hát aki eladta oszti előtt.....nem erre számított. Úgy látszik a hosszú csücsölés kifizetődőbb most ez volt a taktika az oti-nál is nekem ott is bejött és lehet itt is
Se nem ifjú, se nem titán, csak egy nagyszájú köcsög, aki korábban majdnem az összes pénzét a Telekomban tartotta, majd jó érzékkel akkor vette ki, amióta több, mint négyszerezett ... Ami önmagában nem lenne baj, ha nem okoskodna folyton.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.