Nos ha így lenne boldogan eladnám oszti után 2.900.- csak hogy most is ehhez a szinthez van közelebb. Tavaly ez már 3000.- felett volt ilyenkor és vágás után visszaesett majdnem 2.800.-ig utána lejjebb...
Nem követem azt,hogy ki az a Balin és mit csinál.Te konkrétan azt mondod,hogy Balin irányítja a MOL árfolyamát az utolsó napon/napokban.Ez aranyos.Ha ez így lenne akkor én szívesen követném...Ha valaki/K felül a shownak az majd megfizeti a tanuló pénzt.Amúgy szerinted a brokik kartellben(havrosz) központi vezényszóra miket csinálnak?Nem kell rá/rám haragudni mert másképp gondolkozik vagy cselekszik.Ez ettől lenne igazából valódi piaci alapú kereskedés.Igy keletkezik a két oldal a vevő és eladó.Tippem:3175 záró ,vágás után 2900
"Az elmúlt 10 évet látva szerintem jobban megéri oszti előtti felhúzott utolsó napon zárás előtt leugrani a vonatról.Egyből likvid vagy és nem kel egy évet várni 2600-2800 oldalazást végigülni.Szerintem." Igen, igazad van, ezt csinálja Balin évek óta, a többi regisztrációjával együtt. Ilyenkor megy a műsor, meg a 3000 fölé várás, hogy legyen vevő és verjék fel az árat. Aztán az utolsó nap zárás előtt elad, majd x idő múlva vissza veszi osztival csökkentett áron, meg persze amit még esik. Aztán kezdi előlről a következő évben kb fél évvel osztalék előtt. Aki meg felül a hazudozásainak meg a félrevezetéseinek, ül benne egy évet, vagy eladja bukóban ha kell neki a pénz.
Nem haragszom én senkire, de azért érdekes, hogy pont Te linkelted ‘23-ban azt a Bence Balázs videót amiben elmondja, hogy a tőzsdei kereskedést, tőzsdei befektetést NEM érinti az új rendelet. Plusz azért itt elég gyakran szóba került azon kívül is a téma.
“ Nem kell szociális hozzájárulási adót fizetnie a magánszemélynek az Európai Gazdasági Térség (EGT) bármely tagállamában működő, a tőkepiacról szóló törvény szerint elismert (szabályozott) piacon tőzsdére bevezetett értékpapírra fizetett, az adott tagállam jogszabályai szerint osztaléknak (osztalékelőlegnek) minősülő hozam után. ”
Meglepődnék, ha a horvát pénz még csak első fokon tartana! Szerintem a horvátok már elmentek a falig! Legalább 3 x volt már eddig per, sorra megnyerte mind a MOL.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.