Nekem mindenesetre szimpatikus, hogy ma már egész nap 2900 felett tartózkodik az árfolyam. Sőt, a nyitást követő első negyedóra után, már 2910 alatt sem járt. A mai max. eddig 2924.
A két vételre ajánlott érték közül, a felső értékhez tartózkodunk közelebb,az alsó természetesen jobb vételi lehetőség egyelőre kizárható a közeljövőben, vagy itt a környéken kell vételi pozíciót felvenni, ha még eddig nem történt meg,mert a 3000 környéke vételi pozira nem éppen a legmefelelőbb, legalább is,szerintem.Hosszútávra mindenképpen jó ott is.
Private Banking friss:-MOL napi: Az árfolyam emelkedése még nem törte a kisebb emelkedő hullámot. A forgalom lecsökkent az emelkedésben, ami nem túl jó jel a további erő tekintetében. Az is igaz, hogy a trend sem tört, így a 2969 is akár tesztelhető lehet. Alul jobb vételi hely a 2656-os szint környékén található, míg emelkedés esetén a 3050-től felfele található erősebb ellenállás a korábban lefele nyitva hagyott résnél. Ellenállások: 2969; 3125; 3438. Támaszok: 2656; 2500; 2375.
-Jó napot!-Erste:-Az ellenállás szintről lefordult az árfolyam, de a támasz megfogta a csökkenést. Ezt a támaszt amúgy a 20 napos mozgóátlag is erősíti. Így enyhe emelkedés elképzelhető innen, de az ellenállás továbbra is működhet.Támasz és ellenállás szintek
Szerintem toporog a részvény, érdemi elmozdulás nélkül, és ebben nincs változás. Az persze tény hogy kismértékű emelkedés volt itt is, de hosszú idő óta már csak lemaradó ( kisebb mértékben emelkedett mint a többi blue chip) számos blue chiphez képest is. Előbb vagy utóbb ennek is vége lesz és nagyobb változás is be fog következni,...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.