Sikerül 0-ban,vagy pici pluszban zárni? 🤔 Pedig a 3030 mennyivel jobb lenne !!!
Törölt felhasználó2023. 07. 07. 14:49
éna 4 igben sem látomc sak azt hogy a régi vodafonét tönkreteszik,Lázár mániájáért se rajongok hogy üldözzük ki az aldi lidl tesco stb társaikat..CBA magyar tulajdon lázár testvérek (fogatosok) az ország egy harmadába megszűntek az üzletek mert az egyik alvállalkozó szétlopta...
ilyenkor mindneki ráugrik egy probát megér alapon...kockázatos de érdemes kipróbálni de az első jelentésnél derül ki mi lesz belőle...nehogy lassú évekig történő csorgás
Magyar vállalkozók is adták le ami kimaradt betonvasak fémforgácsok rézcsövek, kábelek stb.. Önkormányzatok nem vihetik ki mert nincs hova...De nem is értem mire gondoltak amikor kitalálták, hogy te fizess.amiért leadod amit ők utána piaci áron értékesítenek..Úgy belegondoltam, hogy majd a borsodi cigányok fizetnek érte...hogy leadhassák...Én Német céghez hordtam ki a dolgaimat. profin gördülékenyen ment a munka kategorizálva jó árakkal..kíváncsi leszek mi sül ki belőle
másfél éve szervezik...de reptér is kell mi a lopikulának?..ahhoz se értenek:_))
Törölt felhasználó2023. 07. 07. 14:22
ezt mondtam de senki em hitt nekem. Se emberük,se szaktudásuk,se telephelyük semmi.csak a nagy hülye duma...azt akarták te fizess ha kiviszed a fémedet...most mi van? szemétbányákba nem vihetnek az önormmányzatok, magánszemélyek nem tudnak a kereskedőknél leadni...káosz..igeretek hülye duma az van..
Sajnos eddig úgy néz ki, úgy sz.. ahogy van. Tegyük fel, valaki el akarja dobni az öreg autóját, bontóban vagy sokat kell fizetni, hogy átvegyék, vagy át sem veszik. Ezért elviszi egy elhagyott erdőszélre, kiszedi amit érdemes, otthagyja, majd bejelenti, hogy ellopták. Rendőrségi jegyzőkönyv birtokában irány az okmányiroda. Vagy eladja fiktív vevőnek (nincs lehetősége, sem joga ellenőrizni, hogy valósak e a vevő okmányai). Ez természetesen csak kitaláció, semmi köze a valósághoz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.