Aztabetyárját. Add már meg a címed, hadd küldjek már neked egy megmondókapitány jelmezt!!!! Ez igen! Jólmegaszontad igazi narancsosan a frankót. Szuper! Hajrá hajrá! Remélem még írsz ilyen 4-5 fostengert aztán Huti kolléga kibasz innen a picsába az ömlengéseid miatt. Ez egy MOL topic, ha az árfolyamhoz nincs értelmes hozzászólásod maradj inkább csendben. Köszönöm!
Mi ebben az új? Már ebben a topicban is ki lett ez vesézve párszor. Azért tartunk itt ahol tartunk. Kormányunk beavatkozik mindenbe,ahonnan lehet, húzza a sápot. Többek között a MOL-ról is. Látszatra ad a szavazóbázisnak,amit aztán többszörösen kifizetettnek máshogy velük. (nyugdíjasok). Esetleg ha van valami új infód szívesen olvasnám,de ez lerágott csont.... Azért annyi a MOL ára, mert ezt árazzák. Ha nem lenne ez akkor szimtekkel feljebb lennénk. Persze tudom a háború,meg a szankciók.... Időről -időre mindíg valami neves pénzügyi "szaki " ezeket feltárja,mintha ezek új infók lennének.
Hát büszke is lehetsz. Nem is szabad ugrálni. Akkor én is elmondom, hogy én 3160-ért vettem. Sok millióért. Én is végignéztem ahogy lemegyegy 1500-ig. Aztán később még tesztelte! Ahhoz képest már egész jól állok. Már nem is tudom melyik évben volt. 2-3 éve. Akkor álhatatosságban, kitartásban én vezetek!:) De nem szeretem az ugrálást, pánikolást. Betartom a stratégiámat. Kaptam többször jó osztalékot. Előtte meg volt hogy egy nap alatt kerestem sok százezret. Összességében kell vizsgálni mindent. Hidegvér, nyugalom kell a tőzsdéhez.
Az eladást a vétellel lehet elb...ni!mint az autókereskedésben,meg mindenhol!Sokszor az történik amire senki se számit!Én is amit a 4ig-be leépitettem,ide hoztam!utólag kiderült mindent ide kellett volna hozzak,onnan is!
Egyébként ha egy papír alapvetően jó, fundamentalista erős, akkor ezek a dolgok amiket írtál hogy lepufolik inkább lehetőségek. Kezdem úgy érezni magam mint a kígyó ami vár a zsakmanyra mozdulatlanul, aztán amikor lehetőség adódik kíméletlenül lecsap. Fenti példa okan ha megvartam volna a bejelentést és beszakadt meg ha nem is kapom el az alját kerestem volna rajta mert olcsón vettem. És visszaköszönnek a könyvekben olvasottak, ha azt csinálod mint mindenki annyit is fogsz elérni. Ha a papír rendben van akkor kell venni mikor esik, mert akkor keletkezik a profit amikor megveszed.
Meg azért azt se felejtsd el tanulságnak,nincs az a kibaszás,amit a kormány el nem követ bárkivel,ha az az érdeke!én is narancsos vagyok,nem azért mondom,mert gyurcsányista lennék,de a választások után mi volt???5perccel a tőzsdenyitás után,szétverték első körben az összes NER papírt!delta 50ről 30-35ft,opi 250ről 110ft,4ig most 670,nem sorolom!
Hàt sràcok én 2915 ön vettem aznap amikor kivezették a stoppot, a teljes portfólióm kb 15 szazeleka ebben van. Az volt a terv, hogy a bejelentés után boldogsàg lesz. Erre jött a hír extra profit 90 szazelek adó..husss... szeniliseket megszégyenítő nyugalommal vegigultem 2450 ig, közben picit veszegettem. És most vagyok nullàn...szóval jah innen hatradoles és várom mi lesz. A történet tanulsága számomra annyi, hogy büszke vagyok magamra hogy nem adtam el, igazi leéekerositő volt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.