jó meglátás. MOL -lal másképp kell kereskedni mint pl egy OTPvel.. szépen mindig venni hozzá alsóbb szinteken türelmesen..osztalékokat eltenn vagy i akár visszaforgatni adott esetben...
ne beszélj hülyeségeket ! annyi lenne az ellátásbiztonságnak ! Még az üzemanyaggal is zsarolnának bennünk ! Igazi rabszolga nép lennénk akkor ! A MOL az ország legfontosabb és legjobb cége !
Kéne ja,de a kormánynak egy baszott sok bevétel... főleg most hogy a boltok a "kötelező" akciókkal (amik eleve mindig is volt) ismét drágítanak.. Nem tudom mire gyűjt a kormány ,de amint meglesz esetleg végre kivezetik ezt a sok fost ami direkt drágít... Azt bírom bennük ,hogy nem röhögik el magukat amikor azt mondják ez az emberekért van hogy olcsóbban jussanak a cuccokhoz. Eskü jobbak mint a stand uposok
Teljesen mindegy ki mit vár. Arra megy amerre viszik. Gyatra a forgalom. Chartok ,elmélkedések szerintem nem sokat érnek ebben a posványban. Ami biztos hogy 350 ft osztit felmarkolhatsz részvényenként bő 2 hónap múlva. Az pedig szerintem nem rossz. Az már más kérdés hogy ez az osztalék milyen részvényár vétel mellett fog megvalósulni. Lehet nézni itt a mozgásokat napi szinten,de túl sok értelmét nem látom. Lehet lecsorog és vissza lehet szállni akár lejjebb is,de én ennél kicsit hosszabb távban gondolkodom. Illetve a "nemzeti" és "állam-i" elnevezésű dolgoktól amúgy is irtózom:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.