Szerintem a jövő héten, vagy az azt követő hét elején megtudjuk. Én most gyors kifizetésre számítok. Május végén lesz a vágás az előzetes kommunikációk alapján. Nincs miért húzni-halasztani.
mega' horvátok bírságpénze, megezek' a minikutak. Na ezért lenne jó látni egy tisztább q eredményt, abban a különböző bevétek szerkezete hogyan alakul (át). Közben ma otp közgyűlés: 3 % osztijavaslattal. Ha van akinek van mind a kettő, az már 16% :)))) Remélem egy kicsit átjönnek.....
A tegnapi nap után abszolút nem vagyunk rosszak, én azt mondom. Nem lenne racionális elvárni, hogy ma délelőtt is menjen több mint 100 pontot. Délután viszont várom az újabb tüzijátékot :))))))))
Az elvonások mértéke csoportszinten értendő, tehát több pióca van jelen (szlovák, horvát, MAGYAR kormány) Az ina eredményből látszik, hogy az olaj árcsökkenése azért hat, ez mondjuk benne van. Én mondjuk az új, eddig még az eredménykimutatásban nem szereplő üzletek megjelenését várom. A hulladékra is kap koncessziós díjat, az is bevétel (és beruházás), illetve az új kutak mennyit is hoznak, poliol, alteó, és szerecsére felsorolni nem tudom mi minden..Jöhet a q1. (máj12?)
RSI-ben is van még tér, MACD is vételre áll naposon. Napos BB tető 2786 környékén. Az összes fontos mozgó felett az árfolyam. 50 napos elkezd felfelé kanyarodni, alulról közelíti a 200-ast. :) https://invst.ly/-w67v
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.