Valaki említette itt, hogy Biden tett egy megjegyzést, miszerint az Exxon túl jól keres. Ebből meg gondolom azt a következtetést vonták le valakik, hogy kap az is egy extraadót.
De mi az oka annak, hogy a csúcsuktól 20-30% ot estek? 1 hete esnek. Valakinek van vmi elgondolása? 1-2 napig csak profit takingre gondoltam, de szerintem ez már túl sok.
Engem jobban érdekel, hogy osztalék után mi lesz. Osztalékot kiszedem ez fix. És utána 3k felette szeretném végre eladni. De ki tudja ez mikor lesz meg
No mindegy de szerintem nincs okod stresszelni hidd el. Osztiig simán lesz még azon a szinten, de mivel még egy bő hónap van addig, úgy gondolom lenéz még 2700 környékére is újra, amilyen bizonytalanság van a világban most.
Na ez most abszolút nem utólag való okoskodás akart lenni, de ott 2940nél -amikor már be is tetted eladásra- lett volna egy jó lehetőség hogy nyereséggel kiszállj a stresszből. Hogy most ment volna tovább, vagy sem (utólag már tudjuk hogy nem), az mindegy, de ki tudtál volna szállni. Egyébként jövő héten is lesz erre lehetőség, nagy valószínűséggel szerintem.
Nekem bár soha nem volt ekkora szerencsém, de legutóbb belenyúltam 2350be "sok" darabbal, ott pl biztos voltam az esesben...mert minden utóbbi pár pánik így zajlott...és sávosan elkezdtem venni lefelé.. szerencsére a legnagyobb pakkot az alján tudtam megvenni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.