megértem, hogy egy 60%-os Mol emelkedés tetején vásároltál be és látva az árazást ettől frusztrált vagy már több hónapja...szerintem a Mol szó hallatán nem ékes anyanyelvünk szebbik arca ami eszedbe jut.....tartod még vagy esetleg eladtad már? eddig valahogy kibírtad érdemes lenne várni még pár hónapot.... ...
A MOL on 15% kal több profitom volt, mint amit az osztalék hozott volna. Kicsivel több, mint 4 hónapig voltunk együtt.:) A tegnap nyitott Bux2112 shorton most fele annyi profit van, mint amit a MOL hozott. Most a csodavárás van a papírban, az meg nem nekem való. Adjon vmi életjelet magáról és újra összebútorozunk! És persze minden döntés eredményessége 50%-os, de vannak jelek, üzenetek amiket nem lehet figyelmen kívűl hagyni a döntésnél.
Ezek helyett a korrekciók helyett el tudnék képzelni kis toporgásokat is ezen a szinten és majd felette is. Nem OTP vagyunk, ami a történelmi csúcsáról korrigál!
témát lezártuk, nem értem ezt a kirohanást..... sok sikert neked is! ( azért nézd meg jobban azt a több hónapot, szerintem napokat akartál írni....) TA elemzést tőlem nem fogsz látni, ne is keresd, mert nem értek hozzá viszont nem is TA elemzést véleményeztem....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.