Szeretném kérni tisztelettel, hogy aki egy beírásra válaszol, előtte legyen kedves pár oldalt átolvasni, mert lehet választ kap felvetésére!!! Köszönöm szépen!
De a lényeg, hogy a mai MOL sziporkázást úgy éltem meg, mint az őrségi viccben az öreg bácsi, akit haverságból felvitt a mezőgazdasági pilóta. Aki nem ismeri: A pilóta csinált pár flik-flakkot a géppel majd leszállás után megkérdezte az öreget, hogy miért mondta repülés közben, hogy -erre gondoltam, majd két perc múlva - erre is gondoltam majd utána -erre azért nem gondoltam. Azt gondoltam, hogy bevizelek, arra is gondoltam, hogy besz@rok, de arra hogy ez mind a nyakamba folyik arra nem gondoltam. Így voltam ma a Mollal. Azt gondoltam (reméltem), hogy 2200 lesz vmikor napközben, utána gondoltam (reméltem), hogy 2230-cal megpróbálkozik, de hogy 2270-en fog zárni arra azért álmomban sem gondoltam. Itt a magyarázat a mai rallyra: Mai hír: Megújul a MOl Bubi bicikli. Defekttűrő gumi és okoslakat is lesz az új közbringákon. :))
Nem a kisbüfik nyomására gondolt, hanem például a a Mathias Corvinus Collégiumot működtető Tihanyi Alapítványra akinek tavaly adta át az állam tulajdonában lévő 82 000 000 db Mol részvényét. Persze, hogy várják azt a 8,2 milliárd osztalékot. Apropó! Volt magánnyugdíj tagok biztos emlékeznek, hogy 2011 körűl mikor lenyúlta derék kormányunk a megtakarításunkat akkor MOL részvényeket vett belőle. Hát így vándorol át az ellopott saját megtakarítás egy színtiszta magánalapítványba 10 év elteltével LEGÁLISAN.
Törvény szerint nem mondhatja, de ez számomra egyértelmű nyilatkozat volt: lesz osztalék
Törölt felhasználó2021. 03. 01. 18:59
Osztalék.... Mondott is valamit, meg nem is. :D (Infórádió) Nem nyilatkozhat, de azt megemlítette, hogy a befektetők részéről, valóban van osztaléknyomás a MOL-on.
Törölt felhasználó2021. 03. 01. 18:58
Hernádi Zsolt: a Mol igazgatósága tisztában van azzal, hogy a részvényeseknek van osztalék elvárása a céggel szemben!!!
|MOL daytrade Egyelore ervenyes lehet, hogy kesz a korrekcio, es megindult kitores felfele, egyenesen 2450 fole. De meg nincs megerosites, meeg nem tort at az utolso csucs, 2338 fole. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20210301v00v4rraw.jpeg . Es lehet, hogy a mai emelkedes csak egy menetkozi felszuras. Es meg egyszer leszur 2200 ala. De ennek kisebb a valoszinusege (mert idoben mar megvan a vart 6 het, es a mai nap eros keresletet mutatott, wave(iii) jellege volt). Ha megis igy van, a mostani rally egy kozbenso felszuras, X hullam. Es nem tor ki a csatornabol.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.