Kedves longforewer, sajnálom, ha egyszerű szavakat nem tudsz értelmezni. Arról írtam, hogy tisztelem azt, aki a tech elemzésben hisz, nem írtam, hogy én lennék a tuti okos. Valószínűleg - a stílusodat látva- ezt nem tudtad értelmezni, mármint magát a tisztelet szót... sebaj! Szegénységi bizonyítvány neked, nem nekem. Egyébként több mint 20 éve tőzsdézek, komoly sikerekkel. Látom ráadásul hogy sajnos a lényeget sem érted. NEM KELL és nem is lehet megmondani rövid távra az árfolyamokat, pláne nem egy ilyen turbulens időben. Egyébként a tippem, hogy max 1420-1470-ig megy le, és onnan néhány hét sávozás következik, max 1650-1670 csúccsal. Ebbe rondíthat bele bármilyen jó, vagy rossz hír. Év végére már megnyugodhatnak a kedélyek, lehet kiszúrás akár 1750-1800-ig is, de ez nyilván csak tipp, ami abból az ismeretből jön, hogy 2000 óta szorosan követem a részvény alakulását és magának a cégnek a tevékenységét is. 2003-2007 között pl MOL alkalmazott voltam... jó tőzsdézést neked is és mindenkinek, ki-ki ami alapján gondolja!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.