Egy elég erős nemzetközi ellenszélben tartotta magát előkelő helyen a
MOL az utóbbi napokban, így a jutalma, hogy erősebb szintekről
indíthatja a hetet a kurzus. A 3250-es támasz most ismét bizonyíthat és
ha sikerül megtartani a mai napon, akkor ismét 3360 forint felé vehetik
az irányt a MOL papírjai. A gazdasági naptár a mai napra a kínai
feldolgozóipar miatt piroslik, így egy erősebb ázsiai zárás segítheti
ezt a forgatókönyvet.
Azért néha nem árt ha a külső tényezőkre (olajár, EUR/USD) is figyelmet fordítanál. A jelenlegi állapotok ha maradnak (vagy folytatódnak) akkor az a marzsok jelentős javulását vetítik előre...
Mol, napos: https://invst.ly/ax-01 A héten tartottam egy kis (kényszer)pihenőt. Ha tudok, akkor jövő héten már aktívabb leszek. Vissza még nem olvastam a hsz-eket, majd pótolom, ha lesz egy kis időm. A beállított longom csütörtökön elment, a kevés ts-em még megvan.A chart nekem most elég kétesélyes, belelátok egy felmenetelt 3350-3360-ra, de akár egy visszapattanást az MA50 alá. A rést valószínűleg betöltjük. "Amerre megy, az a jó irány." :D
Ebből is látszik, hogy csak hasra ütés szerint teszek ajánlatot és veszek, nem igazán tudom, hogy milyen az aktuálisan jó árfolyam. Az eredeti megbízásom visszavonásig volt, teljes összeggel, de pénteken változtattam az árfolyamon, de csak a szelvény vágásig, 14-ig tartottam a vételi ajánlatot, átváltva iceberg ajánlatra. Láss csodát, kb 2 óra múlva, az összes pénzem elköltötte a bróker.
Hát nem fog a MOL úgy visszajönni,mint az OTP-én is ezt kérdeztem. Valószínű osztalék fizetés utáni napon lemegy az osztalék,utána tovább eshet még pár napig 3000 ft-ig biztosan...
Hat akkor Kolléga nem cserélnék Veled.. Ismered a “ kártyás” reklámot? Van amit nem vehetsz meg pénzért.. Ui.. 04.17 beírtad hogy olcsón eladja Neked valaki hogy osztiért vehess .. úgy látom ez nem jött be.. bár Te mindig nyersz.. valószínűleg jó volt az elképzelésed csak a timing volt a hibás bármit is jelentsen...:-))
sajnos én már csak tükörtojással élek, nem látom a farkamat, csak tükörből, nem kívántam senkivel farkat mérni, nem is tudom, hogy miért is kaptam ezt.
Én meg azt javaslom hogy “ főleg ilyen korban már” ha az ember farkat akar méregetni akkor mindenképpen először nézze meg a sajátját becsületesen.. esetleg egy urológiai vizsgálatot is beiktatva.. utánna kezdje el a műsort..:-)))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.