Én rosszabbat vártam :) . A felpattanás most zajlik a Neste számításai szerint, de sajnos már megint szűkül a brent ural spread, ezért lehet tiszavirág életű lesz a felívelés.
és amúgy valóban, senki le sem sz@rja a marzsokat :DD Hősünk nagyon szépen mozog idén is, tavaly is nagy kedvencem volt, én egyáltalán nem panaszkodom, fasza év volt eddig és lesz itt még ATH rövid időn belül. Itt a 3. legnagyobb a kitettségem, longba várom, de ugyanúgy tudok örülni, ha más kollega is meg tudja lovagolni a hullámokat, legyen az akár short. Még longinak is tudok, bármilyen nehéz elhinni :DD
Ja értem már. :D Most így visszaolvasva tényleg félreérthető volt. Na látod, ez is zavar a fórumon, könnyű félreértelmezni a leírtakat. Azt akartam írni (ezek szerint nem sikerült), hogy egy jó ideje, már sokszor írtál a marzsokról és láthatóan senki nem törődik vele, pedig roppant fontos. Itt a többség csak a vágyait írja, ha szembesítik a tényekkel az csak összezavarja. Ezért írtam, hogy hiába. Írod, de nem tudsz, mert nem lehet segíteni annak, aki nem hagyja.
Kösz, ez szerintem mindenkinek jól esik, még látatlanul is, így nekem is. Arra akartam csak célozni, hogy akármilyen hihetetlen is, de a tőzsdei élet nem itt a fórumon kezdődik és nem is itt végződik. Könnyen lehet, hogy igazad van és nem leszek itt, nem pár év múlva, hanem akár már pár hónap múlva sem. De ez nem az eredményességgel függ össze, hanem egyszerűen csak azzal a ténnyel, hogy nem feltétlenül azt kaptam, amiért regisztráltam.
A számok fontosak. De az időtáv nem mindegy. Abban igaza lehet sokaknak, hogy rövid távon nem a fundamentumok és így nem a marzsok döntenek. A legkevésbé informatív szám pedig a regisztráció dátuma. ;)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.