4 hete csütörtökön is így sunyított, aztán pénteken jött a bejelentés. Én ökör meg csüt-ön lefeleztem, aztán nem győztem visszavenni... Ma nem teszek így, hátha ismétli a történelem önmagát.
Úgy látom Mol feljebb lépett 29500-ra (tegnap 300on állhatot) vevőnek, eladó nem valami sok. (kivéve azt az 50k-s köteget). Ha nem jönnek az eladók szerintem megint lép +200 ft-ot feljebb, lehet még ma.
A magyar szemlélet szerint meg olcsón kell eladni a cégeket, mert úgy a barátok megtudják venni. A Mol részvénynek már régen 50k körüli értéken kellene lennie.
PEtrol arra a hírre hogy a Mol részesedést venne 910 EUR-ra drágult!!!!!!!!! (52 P/E) könyv szerinti érték 170 Euró! Érdekesmódon ott nem olvasni olyan híreket, hogy a Petrol már drága be fog esni meg hasonlókat, ha valakinek kell a cég vigyék de ilyen áron!
Igazad van vészmadár 100% MOL ban ülök, poziból figyelem az eseményeket, de volt már 1-2 rv-m amit kivezettek brau, édász, démász ott is ment a huzavona.
Ez még nem az ajánlat volt ez csak a beetetés, cigányok szokták így kezdeni a lúvásáron, először mond egy nevetséges árat és elkezdenek egymás tenyerébe csapkodni - most tartunk a nevetséges árnál
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.