én is leírhatnám azt, hogy fogalmatok sincs a kvantumfizikáról és az atommaghasadásról, de ez nem fogja azt jelenteni, hogy én ettől egy hajszállal is többet fogok tudni róla......De azért volt íve, látszik, hogy lépéssel a földi halandók fölött jársz...
nem tisztem védeni Viktort, meg át nem is szeretem.
Ám de ő szívesen megvette volna a gázrészt..
Hernádi meg habogott.... most meg be van sza...va hogy itt az osztrák....
a közben évekig nem vásárolt saját papirt... fasza gyerek... egyszer majd csányi papa is igy jár.. zéró saját papirral
miért nem mondani drága szoci barátaidnak hogy 6 és 8 ezer forinton nem érdemes eladni az állami csomagot. mekkorát is buktak rajta?
4 év refomra való pénzt!!!!!!!!!!!!!!!
most már késő.. ka...k be
A MOL-nak magyar tulajdonban kell maradni fiatalok és kész. Vannak tabuk is az életben. Dinnyére nem iszunk sőrt, templonban nem szellentünk, labancokkal nem közösködünk. Ennyi...
Törölt felhasználó2007. 07. 16. 17:25
A MOL erölködik mert meg akarja mutatni, hogy Ő valaki. Ez dícséretes dolog csak közben kiszárítják a bankszámláját, már hitelt vesz fel, beruházni nem tud, előre lépni nem tud, az alapanyagot az oroszoktól vagy oroszbarát országtól tudja beszerezni. Az OMV-ben arab tulajdonosok is vannak, ezért kellett volna GYF-nek meggondolni, hogy kit teroristáz le. Ha az arabok vagy az oroszok rászánják magukat a MOLT kilóra megveszik .Ha ezt így folytatja a MOL a menedzsment nem sokára mehet az üzemanyag kutakra benzint kiszolgálni.
az is tipikus volt ahogy nem is oly rég a shortosok röpítették buxinkat, pont azért mert a fák nem nőnek az égig felkiáltással iylen szinteken már szép shortokat nyitogattak.
de ez csak egy észrevétel; nem vagyok napi szinten képben, úgyhogy csak egy adalék a csordaszellemhez :o)
Milyen hiszti? Február óta nem volt hiszti.
Egy héttel ezelőtt még szar Q2-ket emlegettek, valszeg azok is lesznek bár a java még hátravan.
Az itthoniakat inkább nem is említem, azok egytől egyig szarok lesznek, a gyógyszeresekkel az élen.
Nana......nem egészen. Persze csak szerintem. Ebben a hónapban nem várnék rá.
Persze bármi lehet. 14K feletti dow záró ma....
jelentések előtt nem véletlenül szaggatják a parkettát odakint.... a hiszti átmenetileg elült.
Bedőlhet minden mert vékony a jég ,e most megy.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.