A Molra emlékszem hogy arrafele ment mindig valamennyit amerre ezek módosítottak. De nem trendszerűen, hanem csak egy ideig. Tehát pl most mehet addig amíg ki nem jön a gyorsjelentés.
Ez vicc?
Látom tréfa-répát reggeliztél.
Richter 1 éve 2800 volt, idén januárban 5900 a Goldmannál, akkor nem célárcsökkentésnél venni, emelésnél eladni kell?
párhuzamosan 11 690 forintról 15 160 forintra emelkedett. A Mol tőzsdei árfolyamát az új célár 9 százalékkal haladja meg.
Eladasrol semlegesre valtozott a besorolás. Mikor lesz vételi ajánlás? Eddig eladatlan mindent, most semleges. 20000 vétel.:)
Akkor én azt gondolom,hogy 25-el neki megyek annak a résnek!
Ha felfelé indul lehet meglesz a havi díjam,ha le,el fér majd a többi mellett.
Egy fals kitörést biztos megjátszanak a fiúk!
így van, egyetértek accept, készülök 500 db volt 125 eladtam már, még 125-öt valószínű eladok, ekkor lefeleztem, figyelni fogom szerda zárásig szinte végig, meglátom h hogy döntök, próbálok majd jól...:)
Balu, sztem most az a lényeg, hogy tudd kezelni az esetleges réssel való esést, de ugyanakkor a felpattanás lehetőségét is. A nagybüfin kívül senki sem tudja milyen mozgása lesz, túl egyszerűnek vélem a leírás esetén történő nagy esést, ezt már régen elengedték volna akkor... ugyanakkor egy nagy Up sem igazán képzelhető el egy ilyen bejelentésre... részemről simán kihagyom az esetleges réssel emelkedő verziót, túl kockázatosnak vélem ilyen olajos helyzetben és kinti medvés hangulatban... ha réssel nyit, azt vissza fogja tölteni, ok az előbbit sem töltötte még vissza, de nem hinném, hogy tudna egy 2. betöltetlen rést is csinálni... szóval asszem partvonalról fogom megvárni a GYJ bejelentést... az is igaz, hogy ez a giga(?) leírás ismert tény, már a korábbi GYJ-ben is vártuk... viszont sztem bármilyen INA pozitívum belengetése Up fordulat lenne, leszarva milyen leírások voltak, senkit sem érdekelne...
A profit csak a kúrd-készletátértékelés-osztalék hármast fedezheti, de már mondták az északit is, meg a norvégot még nem is említették, pedig lesz.
Én meglepi fölfelét várok.
A jó hír meg az lenne, ha Hernádi megígérné, hogy nem hajtanak végre több akvizíciót, hanem a meglévő lepárló-vegyipari berendezéseket tartanák toppon.
csak most az utóbbi évek legcsúnyább Q4-es beszámolója lesz, brutál leírásokkal, készletátértékelésekkel stb.
akár az egész évet mínuszba lökheti.
itt az a kérdés (mivel a tőzsde a jövőt árazza), hogy van-e a managementnek valami még nem publikus jó híre a puttonyban, amit most elő tudnak rántani.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.