Nekem a molly a karmikus rv-m.
Mostanában nem igen adott semmit.
De, ha megkérdezem tőle, - mikor kapok már 1 M-t ? Mindig azt mondja, - nyugi, pár hónap és megkapod.
tudom, ez így igaz, mesélte ez a barátom, h a barátja aki tanította, kicsit nem volt koncentrált napja, gondolta elmegy szarni és utána rak stopot, no ez másfél milliós szarás lett, de van miből, ügyesek...de igazából engem ez nem érdekel, legyen meg a mollyval a napi ezres aztán ámen...:)
Az élet kegyetlen Balu ... neked is megvan a havi 100K, csak éppen közel 1 évet kell nyomulnod érte... de még ez is jobb, mint a bányában rohadni ...
:D
érdekes figyelek én is nagyon, próbálom kitalálni, olajom alakulgat, meg napizom is vele, 50-et molból is eladtam, szép nyerővel...az ötvenhez képest...:) nehézipar továbbra...vannak akiknek kevésbé...lásd amit írtam ma a barátomról...de nem merem utána csinálni, nagyon más az élethelyzetünk, családi körülményeink, de bakker csinálna valaki egy ilyet mint ma ő és gyakorlatilag megvan neki havi 100.000 egy évre tisztán....beszarás...elmondta h csinálja gyakorlatilag, ha beteszed a stoppot és elsőre iránt találsz...nincs akkora nagy kockázata
omv után ma már pkn is szépet ment, molly jelenleg durván underperfomer...
holnap vagy szépít, vagy akkor valaki már tudja mi lesz a jövő heti gyorsban, és feltűnés nélkül szépen építi fel a short poziját...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.