"Az upstream szegmensben az OMV költségei közel 10 százalékkal magasabban vannak, mint a versenytársakéi, ezek lefaragása elsődleges cél, ezért elsősorban alacsony kitermelési költségű országokban kíván az OMV kitermelni, elsősorban a Közel-Keleten, de a vezérigazgató Oroszországot is megemlítette, szerinte ezekben az országokban 15-20 dollár körüli olajár mellett is egészséges üzletmenetet tudnak elérni."
MOL sokkal kisebb költségekkel dolgozik, mint az OMV.
Írtam Mol-nak ezzel kapcsolatban.
A válasz az volt, hogy üzleti titok a számítási módszerük, azaz hogyan jut el a hordónként kalkulált 57Ft/ liter árból és az erre számított adókkal együttes 104Ft-os egységár 300Ft feletti szintre....
Válaszként megírtam nekik, hogy tudom én, hogy az üzleti titok jelen esetben egy és ugyanaz a "bekaphatjátok felhasználók, akkor is elteszem a több, mint 200Ft bevételnek jó részét profitként és eszem ágában sincsen olyan volumennel csökkenteni, mint ahogyan emelni szoktam az árakat."
Továbbá tervezek írni a Volán társaságoknak is és a BKV-nak is, mert amikor jegyárakat emeltek, akkor azt mindig a gázolaj árának emelkedésével indokolták. A Legutóbbi emeléstől számítva (amikor is 450 körül volt a gázolaj literje) azért esett vagy 100Ft-ot az ára. Látta valaki, hogy csökkentek volna a jegyárak bárhol is??? :-)
Régebb óta itt vagy a topikban,nem hiszem nem tudnád mi várható a mollytól.Nem bántásként írtam,ezek a szintek jók lehetnek osztalékra,de az se mindegy honnan leszek benne.Csak most kezdődik a játék,eddig lehet sokan beragadtak.Lehet pár napon belül ismét 14-en leszünk,éves kamat nem volna semmi!
ricsi/oti páros pedig irreálisan túl lett húzva, valszeg a lengyelek miatt is...bár ewp-be még éppen belefért...mol/tkom mutatta a valós állapotokat...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.