mai napon nagyjából csak a hazaiak szórakoznak minden blueban ... persze sokaknak csorog a nyála, hogy most "olcsón" vehessenek vagy éppen minél nagyobbat shortoljanak és nyomják a pánikot, de inkább a holnapi nap lehet sztem mérvadó ... szóval most két érdekkör is lefelé befolyásol ...én kihagyom
:D
Sajnos most már beindultak a nagyobb játékosok itt. Pénteki óvatos vételeim már nagyon meggondolatlannak bizonyultak a bluek-ban, van ez így. Bíztam egy mai dax felpattanást követő kisebb megnyugvásban.
Balukám eladtam a Richtert, de még előtte a kp-ból nyitó után vettem egy kis olajat én is.
Ott vagyok ahol 4.-én kezdtem, az OTP nyerő-Ricsi bukó kioltotta egymást.
nem áttétes, meg semmi, mintha részvény lenne, de nagy szopo....novemberben zárják....de lesz új termék amit lehet venni, csak a jutalékot bukom el, ami annyi mint a normál részvénynél
olajár mozgatja, de jöhetnek itt 10 meg 0 usd árakkal, sztem már elég sok rossz verzió benne van árában... kínai lassulás, iráni olaj, emelkedő usa tartalékok, nem tudom mi maradt ki még hirtelen...
Az egész buxot csavarják szépen lefelé, de a forgalom alapján egyelőre lehet, hogy inkább csak a csalódottabb kicsit dobálnak, akik bíztak benne, hogy nem követjük le a külföldet.
Azt nem látom mert nekem nincs,de gondolom lett rajta 5-10%-os minusz már.Nem tanácsolnék semmit mert a mollra sincs garancia,de remélem az osztalékra kirúgja magát,az más kérdés honnan leszünk benne.
Csak a totális összeomlás ne legyen!Sajnálom Balu,épp ezért semmilyen más részvényt nem veszek,még a bluek is veszteségesek voltak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.