"Mintha csak szükséges lenne mert kint is esnek."
így van... az égvilágon senkit sem érdekel a MOl... adogatnak, hogy legalább a látszat meglegyen, miszerint benne van a világ tőzsdei körforgásában...
értelek, igaz, de Tibi ennyire kockázatos önmagában a tőzsde, h van egy darab részvényed is, a világon minimális arányaiban akik tőzsdéznek, a tőzsde önmagában nagy kockázat, az összes biztonsági elemével együtt is, plusz ha netbrokid van rászoksz és ha van a számládon pénz előbb-utóbb veszel is valamit, ha veszel akkor már benne vagy a spirálba...ki van ez találva...
végül is ez annyira nem kockázatos sztem, volt nekem már durván kockázatosabb bef hitel is, nem kockáztatok észszerútlenül már nincs miért, meg sokat tanultam tapasztaltam itt a tőzsdén az elmúlt években. Volt itt minden tényleg, lehetett tanulni bőven.
Pkno meg tartja magát,sőt...65zlotyi
Az tényleg ennyire jó?
Molnak jó lesz ez az ingyen olaj!finomít meg kereskedik!
Igen sok kutat vettek a régióban!Sztem hatalmas kasza lesz az elkövetkező időszak!Kitermelése szinte 0,kurdisztán bezár,stb
OMV szektortárs szépen halad a szeptember végi laj felé....(nálunk az volt a 11900 körül...Keffer forintra pontosan emlékszik).Mi egyelőre tartjuk magunkat....Mi is követni fogjuk vagy itt maradunk ezt itt a kérdés???
Tegnap a Telcsi topicban, 5 forintot (Felmin) emlegették Apoccáék.
Mikor kapják vissza a Buda Crash-esek a papírjaikat, mert lehet vissza fog jönni, emelve a topic színvonalát-:)
igen kérdeztem az előbb, azt írták h eladom és veszek az újból...így lehet kérdés ha bukóba lesz, meg tudom e venni ugyanott vagy lejjebb a másikat, de úgy tűnik h így megoldható, csak ha bukó lesz akkor azt realizálom, tehát gyakorlatilag az így egy új pozi lesz, de sztem addig fel fog menni az olaj
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.