Magadat csapod be. Dehogy ismered. Ez is meg tud szivatni meg is teszi.
Panaszkodsz hogy nincs forgalom stb. Ott az OTP. Annyi időt szantál volna rá mint a mol ra már abban is ereznéd a mozgást. És ott nem mondhatod hogy nincs pörgés...
Idén 2x volt jó vétel, 1x télen, 1x kurd leírásos hírnél.
Meg kellene tudnia tartóztatni magát, de nem megy neki, helyette örökös beragadás, a legalsó pakk elócscsárlása, utána a középső, később a fölső.
Így csak kockázat van, profit az nincs, a búkóban ülés bokáig, utána meg a nyerővé váló pozi nem fut ki.
Nincs értelme így csinálni, ezen a gyermekbetegségen, én már rég túl vagyok.
Valami Darwin nevű fazon mondta állítólag, hogy a természetben nem a legokosabbnak a legnagyobb a túlélési esélye, meg nem is a legerőssebbnek, hanem annak, aki a leginkább tud alkalmazkodni. Ha sz*ar a rv, akkor alkalmazkodj. Drága a ricsi 5.000-ért? Ha leszakad 4.000-re, akkor valóban, de ha most robbantja fel a 10 éves háromszöget, akkor 5.000-ért egy kitörés előtt(közben) álló rv-t vettél alsó hangon 8.500-as célárral (közép távon). Hasonlót tudnék írni az otira, és a tegnapi, meg a mai nap alapján a telora is. És még lehet szemezgetni a nyomda, a rába a cig és társai környékén is. Plusz külföldön is van élet.
Szóval, ha nem megy a mol, akkor alkalmazkodj, ezerrel!
Balu, 2 év alatt nem jöttél rá, hogy a Mol nem elég?
Van élet a MOL-on túl.
Az elmúlt 2 évben is volt. Az elmúlt két évben a Ricsi volt 3600, és az Oti sem volt mindig 5K fölött.
Kicsit szemellenzős lettél.
Kurvuljál már el kicsit.
Ha igazán abba akarnád hagyni, már abbahagytad volna, akár 1 éve, amikor nagyot sz_ptál a hiteles Mollal, akár a közelmúltban.
Márpedig, ha nem hagyod abba, akkor tedd komfortosabbá, mert a beírásaid alapján nagyon nem a komfort zónádban vagy.
Nem mondta senki, hogy most 5750-en OTP-t kell venni (nekem van 5900-ról is). Azt sem írtuk, hogy vegyél Ricsit (nekem van 5018-ról is).
Próbáld majd ki, hogy cashben ülsz pár hétig. Meglátod nem maradsz ki semmiből, nem lesz rajtad semmilyen kényszer.
de most gyerekek hol vegyek mást, hol...én a molt ismerem, isten bocsássa meg nem mertem 5000 feletti otit v 4500 feletti ricsit venni...én nagyon régóta mollozok, ez a papír az aminek tudom követni a mozgását, sebbegését...szar h épp nem megy...napiba szépen hozott összességében, szar h ennyi minden sújtja, szar h a legkisebb szarra megbillen....nehéz elhinni cselekvés szinten azt ami történik vele 2 éve
Balu szimpi mint fórumozó de sajnos vannak furcsa dolgai amin raadasul nem hajlando valtoztatni hiaba probaljuk (próbáltuk) ravenni.
O csak a Molt szereti full tőke stb. Kicsit unortodox :) de bejohet neki bár inkább küzd és bizva bízik kedvenc papirjaban :)
Szerintem ezen várakozásoknak a jelentős része már tavasszal beépült az árfolyamokba. Akik eddig vették, azok adják majd a felminősítés során belépő új befektetési köröknek.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet egy rövidtávú eufória, de sztem inkább csak támaszt adhat az árfolyamoknak, mintsem egy újabb hosszabb rallyt generálna.
Hosszú távon nem módosít a fundán, de ettől még rövid távon lehet emelkedés, majd korrekció.
Az adj el a hírre résszel én úgy vagyok, hogy vannak alapok, akik nem vehetnek, amíg nincs dupla felmin. Ha én gazdag speka lennék, akkor most vennék, és a dupla felmin után adnám el azoknak az alapoknak, akik akkor vennék, vagy még később a sor végén kullogó kisbüfiknek, akik mindig utoljára szállnak be, minta piramisjátékba a szopó-átlag.
De ez csak egy verzió, volt már olyan is, hogy egy országot betoltak, és nem változott semmi...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.