Én úgy tudtam,h pont az OMW nem vette a MOL-tól az üzemanyagot,talán egyedül itthon ők a sajátot forgalmazták.De ezt csak úgy pletyka szinten lehetett tudni.
az összes kút innen viszi az üzemanyagot százhalombattáról,tiszaújvárosból,zalaegerszegről és még 1-2 kisebb mol telepről,csak raknak még hozzá a saját adalék anyagukból,ennyi.
az összes kút innen viszi az üzemanyagot százhalombattáról,tiszaújvárosból,zalaegerszegről és még 1-2 kisebb mol telepről,csak raknak még hozzá a saját adalék anyagukból,ennyi.
Pár év még tuti mindenki a Moltól vette, szerintem a egy részük még most is, csak a mindenféle extra cuccot hozzák be kintről. De az is lehet hogy csak itt keverik hozzá a Mol alaphoz...
elgondolkodtam egy picit mert láttam tegnap egy omw reklámot a magyar 1-en. egyébként én náluk tankolok:-) jó kis reklám lehet ez a molnak most hogy ilyen rissz-rossz dumával szekálják a sógorokat mint a rába meg a kóka. lehet hogy lesz belőle egy nemzeti stratégiai maszlag marketing meg egy csomó profit azoknak akiknek aszínfalak mögött hozza az igazi lét. persze lehet hogy ez csak következmény:-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.