Megnéztem az Omv chartját!link
Én innen...Nézted az európai bankrészvények chartját is, ahhoz képest hol tart most az otp?
Ha a Mol "előkelő!" helyen van akkor, hogy fogalmaznád meg az otp-t???RAIFFEISEN BANK chart?
Pont erre próbáltam rávilágítani Mukinak, hogy nem az OTP emelkedésén kell értetlenkedni, mert beragadt a MOL-ba, mert a két cég között semmiféle összefüggés nincs azon kívűl, h mindkettőt a BÉT-en forog!
Az összehasonlításnak pedig az volt az apropója, hogy miért esett ennyit a MOL. Tehát a szektor eset, mely alól természetesen a MOL sem lehet kivétel :)
Itt az OMV chartja, ez mennyivel szebb, mint a MOL-é? Semmivel sem sztem, sőt :) link
vagy itt van a MOL kurdisztáni partnerének (sorstársának) a gulf keystone-nak a chartja ? link
Valaki vett 20 ezer db TL15 certit. Annak éppen 10K alatt van a kiütése. Égi jel?
A múltkori 40 ezres TL17-s vevő még nem tűnt fel eladói oldalon. Na ott lehetettek izgalmak tegnap :)
A felezésen már túl van jelenleg.
Ha van lehetőséged nézz rá a többi olajcég chartjaira, (beleértve még a régiósokat OMV, PKN Orlen-t is), hogy mennyit is estek az utóbbi pár hónapban. A MOL esése még "hízelgő is lehet a tulajok részére" a többiekhez képest, pedig a MOL-nak volt ráadásul egy ~125 mrd Ft-os vagyonvesztése is kurdisztáni projektnél.
teljesen érthető, tegnap engem is elért a pánik, meg hát 945-ig levitték, gyakorlatilag 110 pontra, ilyenkor el kell menni a géptől, én is elmentem ettem egy jót, kiszellőztettem a fejem
én bukót rosszul még nem realizáltam ezért, a telo bukó is akkor jó döntés volt, vissza kellett volna venni illetve orbánék még semmit nem vontak vissza csak az internetadót, visszavenni meg nem mertem a telót a mol hitel miatt
Muki az elmúlt évek legnagyobb tanulsága: NE MEGÉRTENI PRÓBÁLD A PIACOT HANEM FIGYELD A HULLÁMOKAT.Tök mindegy milyen a fundamentum, milyen a TA .......mit akar a piac az a fontos...
Amikor esni kezdett anno a MOl végig vettük az esést mert azelött volt egy stabil időszaka...Ebben hittünk aztán kiderült hogy a Bazi Nagy MOL MAckót néztünk bikának.
És fordítva -amikor a MOL stabil papper volt az OTI szop.tott nem keveset ....aztán amikor változtak az erőviszonyok oda még mindig nem szálltam/szálltunk be mert azelőtt jó néhányszor elintézett... Pedig az elmúlt 2-3 évben sokkal kereskedhetőbb volt mint a MOl
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.