Tegnap nem nagyott jott valasz arra a kerdesre, miert van az, hogy a molt totalisan elinteztek tegnap is, mert kulfold beesett lehetett erre hivatkozni, de az itp megis mi a sz..ra emelkedik??Dax esett pl 25%-ot, ilyenkor az otp duplajat esi legalabb, mert panikolnak, a bankreszvenyek sem fenyesek europaban!Megtudna ezt valaki nagyarazni,,hogy a fenebe megy szembe pont az itp a piaccal?15 eve tozsdezem, de erre egyaltalan nem volt pl, raadasul bank reszvebytol beszelunk egy Bovli orszagban emberek!!!
Tegnap nem nagyott jott valasz arra a kerdesre, miert van az, hogy a molt totalisan elinteztek tegnap is, mert kulfold beesett lehetett erre hivatkozni, de az itp megis mi a sz..ra emelkedik??Dax esett pl 25%-ot, ilyenkor az otp duplajat esi legalabb, mert panikolnak, a bankreszvenyek sem fenyesek europaban!Megtudna ezt valaki nagyarazni,,hogy a fenebe megy szembe pont az itp a piaccal?15 eve tozsdezem, de erre egyaltalan nem volt pl, raadasul bank reszvebytol beszelunk egy Bovli orszagban emberek!!!
Ta alapján éppenséggel még beleférne a certi kiütése, mert a kezdetektől fogva 11700-800 körül van (~20 éve tartó) trend supportja. nem gondoltam volna, hogy 12k-ig is lejön, nagyon bíztam a 12,5k-s támaszban, de azon simán, minden erőlködés nélkül átment. Reméljük, hogy a ferde trend támaszt nem töri, mert ha mégis, akkor bazi nagy gáz van a cég fundamentumaiban vs a világgazdaságban.
Mol havi lineáris bontású chart: link
tegnap záróban már nem kaptam 12ért.....most meg már nem merek venni!!pedig emelkednie kell...mert mindig, nem eshet!!talán már a " fijuk" is felhigították a 22 ezres vételüket..és így kissé, megnyugodtak!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.