"A befektetők egész nap Janet Yellen szavaira vártak, a Fed elnöke várhatóan az amerikai piacok zárása után beszél egy rendezvényen. A múlt heti kamatdöntés után kiemelt jelentősége lehet a szavainak."
Balukám ma megint mol tulaj is lettem. 12000-nél és 11990-nél vettem néhány db-ot...kezdésnek. Utoljára 12800-13500-ig volt. Remélem valahol itt lesz az alja:))
Végül is mindegy hol NEM adtam el. Ha kiszállok 15k körül, már rég belevettem volna valahol 13500 környékén. Aztán 12500 környékén is... És valamivel kisebb bukóval ugyan, de szintén be lennék ragadva.
Nem pont ezt hívják megfelelően diverzifikált portfóliónak...:)
Valaki írta az aug24 reggeli beszakadás után, hogy lesz egy felszúrás ami egyben VIP kiszálló. 14200nál. Azóta mint a nyeletlen balta...
Lehet hogy konteomán vagyok, de mintha az egész európai játékteret gyalulnák most simára, a TTIP (vagy mi) elfogadása előtt.
Be lehet verni két nap alatt közel negyven százalékkal egy százmilliárd euros konszernt? Igen. És még hol a vége...
eszembe jutott egy kolega itt afórumról aki tőkeátéttel belevett 14500 nál mondván ez fel fog menni...valahol még a 15K felszúrás előtt.. nem tudom kiszált e 15K alatt, vagy ....
nektek az nem fura hogy mindig összevág minden mindennel?
Mikor volt a nagy rally idelye molly -t is felhuzták jöttek a ragyogó gyj-k is. Most volt egy pánik ott megzuhant, csinált egy 14K visszatesztet, majd megint jött a nagy rossz h ir moll-nál és zuhan mint a satu (ráadásul most globálisan is zuhanás van)
A csikot etetni kell nevelni es a vegen talan lesz belole evgy jo versenylo...szoval az ido majd segit.....csak kozbe el ne patkoljonszegeny para. ÷-))))
Amíg ilyen fos a nemzetközi hangulat, és sorra dőlnek ki a csontvázak a szekrényből addig sok jóra nem számíthatunk.
Amik közben kicsit feljebb jöttek, lassan nulla közelében.
Meg azzal is beszoppattak minket Balu, hogy oszti után oly hosszan tartotta magát.. ha rám hallgatsz most ne higíts, vagy fordul vagy megy délnek.Akkor pedig lesz 11000 is!
usákok lubickolnak a szarban, mi meg itt szopunk a bétet, de miért mindig a mol, ott tévedtünk meg h azt hittük h relatíve diszkonton forog a mol főleg a gyors után, a nagyok meg ezt kihasználva ránk tolták...tudták a bennfentes infókat...úgy könnyű...én is rátolnám a hernádira...:)
Szewa
Írtam múltkor is.. Pösti piacról legközelebb majd akkor veszek jószágot ha patkó árában adják.
Megpróbálom hígítani és ha nullásra elvergődik, kivágom az egészet mint a taknyot.
Persze, Kosto szerint is főleg ahhoz kellenek kötélidegek hogy a bukót tartsa az ember, a nagy rali előtt..
De ez már nagyon nem az a tőzsde mint amivel ő multimilliomos lett.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.