Majd meglátjátok, itt fordul! Az ersténél jófejek vannak, nem hagyják, hogy kiütődjön a certi! Az előbb is bennt állt 975-ön 5 db vételen, szóval van itt erő!!!
Meg Balu is írta, hogy itt fordul!
:D:D:D:D:D
(ui.: talán a mai napot még túléli a certikém, és holnap reggel megy el az örök vadászmezőkre...)
hogyne te is thomas hogyne, bocs, csak ez az új neved...:) basszus most meg itt kell remegni 12000-nél hihetetlen és tényleg a tőzsde bármire képes...mondom a 12500 csak visszateszteli és nem....szóval nem a vakvilágba vettem és ez ugye ma derült ki illetve tegnap...közben 12 alatt
kimpaa, te kérdezted ma, hogy megvannak-e még a certijeim?
Mert a válaszom: igen, MÉG (!) meg.
Az oka: 12.4xx-en volt a hipergiga MA200000 átlag, gondoltam, ha azt töri, akkor kakukk, akkor 11.800-ig tuti nem áll meg, szóval én 12.400-nál piacin kivágom. Csak hát tegnap, meg tegnap előtt egész nap melóztam, és nem gép előtt, és nem volt alkalmam ezt figyelni, és tulajdon képpen most van először igazán alkalmam, de most már mi a francot csináljak vele? Most már mindegy, hogy 90, vagy 75, amikor 236-342-között vettem. Most már megvárom a 12 letörést, hátha valami csoda folytán itt fordul (copy by Balu) :D:D:D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.