sok minden megváltozott a világban a nyár folyamán, és nem előnyére (longos szempontból nézve).
újra kell tervezni. nem kell 8k-val riogatni, de el kell fogadni, hogy az járt jól, aki 15 körül realizált. mert biza lehet hogy visszasüppedünk a jó öreg 11-12.5 sávba megint hónapokra...
Ezek már olyan szintek,lassan mindenki be van ragasztva!Aki tavaly vásárolt 105xx-11xxx az rég eladta!Aki meg benne van osztalékos idők után az cumi!Viszont én se merem venni még!Nem szeretném szétb@sszák a karácsonyom!
Mert nincs benne igazi forgalom...
Napok óta látjuk hogy csak rádobják a vevői oldalra egyre alacsonyabb áron...
De a vevők nem akarnak feljebb venni hiába esett 3000 pontot, hiába volt mozgóátlak, támasz akármi körül....
Törölt felhasználó2015. 09. 24. 09:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
erre próbáltam utalni, mikor a 7-8 k-s, 0-ás árfolyamról írtak a kedves kommentelők
igazad van, ide beírtak olyat vissza lehet keresni h csak kapjak még valaha 14500 körül (a gyors után)
a másik h én befektető vagyok, megvettem a gyorsra, a gyors miatt, ahogy a ricsisek a gyógyszer miatt....megvettem h korrigál tegnap....és megy a szopatás ezerrel....háromezerrel....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.