A chartjaid annyival egeszitenem ki, hogy a MOL nyersanyag ceg (is), szoval a nyersanyag mozgasaval es annak strukturajaval korrelaciot kell mutasson; es ez a feltetel is teljesulni latszik.
A mufaj nagy oregje, Bob, legutolso altalam ismert chartja itt van; link
es jol korrelal a MOL szamozasoddal.
Ettol meg minden Elliott model csak valoszinusegeket tartalmaz.
Ezt így nem tudom! De ugye alapvetően nem is ez itt a kérdés, hanem az, hogy mivel ami lejön az nem A hanem C, így ha elindul felfelé akkor valójában mit is épít? C-ből B-t építeni??? Na szerintem olyat még a világ nem látott!!!!
Kimpa én kiszállok ebből a táborból a következők miatt:
1, Az ami lejött 15600 környékéről az nem A, hanem C!!! Flat!
2, Az amit most csinál tehát nem lehet más az én véleményem szerint csak összekötés, amiből megcsinálta a fordított zz-ből az A-t, ill ha jól látom akkor ez most egy alacsonyabb szinten összekötésben is megcsinálta az A-t. Szóval ha egy szintel fentebb nézzük akkor még nincs kész az összekötés vagy ha úgy tetszik nincs még kész a B!!!??, Az eddigi esés alapján mondjuk azt, hogy úgy 54.30 USD-re mehet!!??
En arra alapoztam feltevesem, 2013.januar otta tarto esés korrekciojaval indult el egy új bull hullám, melynek első ciklusa, hulláma 15500 kesz lett.
Most az 5-ős szerkezet B" hullamnal jarhatunk.
Ha ez tenyleg egy nagy elliott hullám lesz, akkor mint tudjuk jellemző a 2.ik hullamokra, hogy nem korrigalnak nagyot, vagyis jo eséllyel akar a 13800-13600 saval lehetne egy forduló, hullám fel. (1 hullám 38% fiboja). Tehat nem korrigal le a 61% fiboig az emelkedésnek. Kiderul Kimpaa.
Ha nem tanulunk belőle.
Na már te is oda jutottál ki ahova Egon meg Pomperj? Vagyis a cél a 12700-s rés betöltése.
Törölt felhasználó2015. 07. 25. 14:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kibaszott erős anyagot szívsz gyurcsi... milyen "igazság"-ról beszélsz ? Megértem, hogy fáj a nyomorod, de ettől még nem változik meg az életed minősége, sztem inkább próbálj sikeres lenni vmilyen befektetéssel és utána már nem másik jólétét fogod irigyelni...
:D
Én Rövid távon igen, amíg a csatiban marad így tekintek rá.
Markáns pontjaim ahol per pill gondolkozok longban (swing) 140xx, 13600-13800, és ha abból indulunk ki hogy a z 5 hullámforma végén a C hullám gyakran a teljes emelkedés 61% százalékát adja vissza, akkor bizony hívogat az a rés 12700-13000 környékén (ahol lenne kész a hetes 2 nagy hullám, és indulhatna az újabb nagy hullám fel. (hosszabb távon) Majd látjuk nagyon előremenő spekuk ezek.
Fulton! Jó, hogy megcsináltad, feltetted, most már kicsit zombi vagyok hozzá, hogy átrágjam. Egyébként én nem nagyon találok rajta fogást, túl hosszú időben ez a korrekció. We'll see..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.