Sziasztok!
Létrehoztam egy facebookos csoportot azok számára, akik a MOL-ra mint befektetésre tekintenek. A facebookon MOL Group Befektetők néven található meg, bárki MOL részvényes része lehet a csoportnak. Információkat, híreket cserélünk majd itt, illetve megvitatjuk a jelentéseket, a vállalatban történt változásokat és nem utolsó sorban elemezzük a részvényár várható mozgását. Mindenkit sok szeretettel várok! :)
sajnálom h nem sikerült végül, én is magasabb zárót tippeltem volna, viszont így már nem szép, jó h dobtad, mert forgalommal tömtek sztem, tanulságos nap volt 655 vétel 755 dobás (ez egy reális forgatókönyv lett volna utólag)
látom, sok minden következik ebből, de lényegileg emelkedés, esés szempontjából mi..? (azonkívül h eszméletlen vakon kereskedünk hozzájuk képest, akik ezt meg tudják csinálni)
Én is így vagyok a hosszú távú sztorijaimmal. Most ilyen beszállóhoz keresem az aljat, de ez nem azt jelenti, hogy a fillérre a legkissebb beszálló érdekel, csak nagyságrendileg. Pl: ha lemegy 13.800-ig, akkor én teljesen jól elvagyok a 14.400-13.900 közötti pakkjaimmal hosszú távra, de ugyanazan pakkok kissé zavarnának, ha 11.500-ig menne le. Szóval, mikor azt kérdeztem korábban is, hogy ki mennyire várja le 1-2 hónapos időtávon (ha egyáltalán lemegy még), akkor azt nem azért kérdeztem, hogy a legkissebb számra beáljak, és azon akarjak venni. Nyilván ez hülyeség lenne. A nagyságrend érdekel, arrafelé bevásárolnék, és fél évig nem is foglalkoznék vele...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.